Vandaag, dinsdag, vindt de Warmathon plaats in het Minnewaterpark in Brugge. Om 14 uur wordt het startschot gegeven door Olympische atleten Fred Deburghgraeve en Robert Van de Walle. Na Antwerpen is nu ook het enthousiasme voor de Warmathon in Brugge zo groot dat inschrijven niet langer mogelijk is. Alle plaatsen zijn volzet.

Inschrijven is op dit moment enkel nog mogelijk voor de Warmathon in Leuven op donderdag 22 december. Snel zijn is de boodschap, want het zijn de laatste plaatsen. Maar in Brugge en Gent kan je natuurlijk wel nog altijd komen kijken én je kan Music for Life ook op andere manieren steunen.

(FV)

>> Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

Vandaag, dinsdag, vindt de Warmathon plaats in het Minnewaterpark in Brugge. Om 14 uur wordt het startschot gegeven door Olympische atleten Fred Deburghgraeve en Robert Van de Walle. Na Antwerpen is nu ook het enthousiasme voor de Warmathon in Brugge zo groot dat inschrijven niet langer mogelijk is. Alle plaatsen zijn volzet.Inschrijven is op dit moment enkel nog mogelijk voor de Warmathon in Leuven op donderdag 22 december. Snel zijn is de boodschap, want het zijn de laatste plaatsen. Maar in Brugge en Gent kan je natuurlijk wel nog altijd komen kijken én je kan Music for Life ook op andere manieren steunen.(FV)>> Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.