Pittemse KSA viert 15-jarig bestaan

Redactie KW

De Pittemse KSA bestaat dit jaar 15 jaar en dit moet uiteraard gevierd worden. Tijdens het weekend van 19, 20 en 21 februari werden dan ook diverse activiteiten georganiseerd.

Op vrijdagavond 19 februari was er een avondactiviteit voor alle leden van het eerste tot het vierde middelbaar. Op zaterdagavond 20 februari was er dan een ouderfeest, waarop om en bij de 400 ouders, leden en sympathisanten van de partij waren. Het feest ging door in zaal De Magneet en stond in het teken van ‘American night’. Er waren voor alle aanwezigen verse frietjes en hamburgers en verse groentjes. Er werd ook een korte show opgevoerd, waarin alle leeftijdsgroepen een eigen act hadden, uiteraard in het teken van de avond. Ook Barack Obama kwam op bezoek.

Op zondagnamiddag 21 februari werden alle leden van het eerste tot het zesde leerjaar uitgenodigd naar zaal De Magneet voor een vriendjesdag. Elk kind mocht een vriendje of vriendinnetje meebrengen en ook de kinderen van de derde kleuterklas mochten al eens de sfeer komen opsnuiven. Om en bij de 100 kinderen waren op de afspraak voor een namiddag voor plezier. Ze werden geschminkt, konden op de springkastelen spelen of mochten een kussengevecht houden.

(JG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.