De Sprong geeft nieuwe directrice warm welkom

Leerkrachten en leerlingen gaven mevrouw Els een warm welkom op haar eerste schooldag als Sprong-directrice. © (Foto AV)
Redactie KW

De leerlingen van De Sprong, de school voor bijzonder onderwijs in de Rekollettenstraat mochten voor hun eerste schooldag meteen al aan het werk om hun nieuwe directrice, Els Cosaert, een warm welkom te bezorgen.

Bij het binnenkomen was het al prijs. Nadat ze van de bus waren gestapt kregen de kinderen meteen een ballon om op te blazen en hiermee een feestelijke welkomstboog te maken. Elk kind kreeg ook een stuk van een letter om passend te versieren en er een banner mee te maken met de boodschap ‘Succes met je nieuwe job’. Die werd naast de toegangsdeur gekleefd, waarna mevrouw Els een lint mocht doorknippen dat toegang gaf tot haar bureau. Niet zonder eerbetoon, weliswaar, van de leerkrachten die voor haar hun feesthoed of -pet afnamen.

Nadat de kinderen per klas meteen eens met de nieuwe directrice op de foto mochten, kregen ze nog een extra opdracht: zoveel mogelijk weetjes over mevrouw Els verzamelen. Tegen dat ze daarmee klaar waren, was het alweer tijd om de bus terug naar huis te nemen en nog even na te genieten van hun eerste ‘halve’ schooldag. (AV)