Kersverse Krak van Bredene Guido De Greef gevierd door gemeente

Het gemeentebestuur heeft vrijdagavond naar mooie, jaarlijkse traditie de kersverse Krak van Bredene op het gemeentehuis ontvangen. Naast Krak Guido De Greef kregen ook de vier andere genomineerden een invitatie. © MM
Redactie KW

Het gemeentebestuur heeft vrijdagavond naar mooie, jaarlijkse traditie de kersverse Krak van Bredene op het gemeentehuis ontvangen. Naast Krak Guido De Greef kregen ook de vier andere genomineerden een invitatie.

“Logisch toch dat we deze mensen nog eens in de bloemetjes zetten. Ze zijn stuk voor stuk uitermate geëngageerd en dragen dankzij hun inzet bij aan een warm Bredene”, gaf burgemeester Steve Vandenberghe aan.

Naast kersverse Krak Guido De Greef waren ook Annemie De Leyn en Viviane Huygebaert op de uitnodiging ingegaan. VBS-directeur Tom Doise en Jeffrey Piquet van ’t Sas Herleeft lieten zich verontschuldigen.

Burgemeester Vandenberghe suggereerde vrijdag ook dat Prikkebreintje, het figuurtje waarmee Krak Guido De Greef dagelijks op stap gaat voor een originele foto van Bredene, uit zou groeien tot een mascotte van de gemeente. (MM)