Kamping Kitsch blijft (voorlopig) in Kortrijk

Na ieder succesvol festival gonst het van de geruchten en ook Kamping Kitsch vormt hier geen uitzondering op. De deuren waren nog niet helemaal dichtgetrokken toen we plots vernamen dat de organisatie Kortrijk zou gaan verlaten.

© CLL

Yannicke Geerts, communicatieverantwoordelijke voor Kamping Kitsch, drukt dan ook meteen die geruchten de kop in. “Kamping Kitsch is thuis in Kortrijk en we zijn absoluut niet van plan om zomaar te gaan verhuizen. Deze editie van het festival was een succes en er is nog steeds marge om te groeien. Groeien is wat we de afgelopen jaren voortdurend hebben gedaan en Kortrijk heeft hierin een sleutelrol gespeeld.”

Op de vraag of andere pistes dan misschien al werden bekeken, krijgen we een vooral voorwaardelijk antwoord. “Jaar na jaar zitten we samen met het stadsbestuur om de organisatie zo goed en zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Zonder de medewerking van de stad lukt dit helaas niet. Voor de editie van volgend jaar moeten we nog starten met de besprekingen.”

(CLL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.