“Een prachtige verrassing”: Victor is onze nieuwe KW Beebee

Jolien Mahieu en Laurent Catteeuw zijn apetrots op hun Victor, de kersverse KW Beebee. © JOKE COUVREUR
Philippe Verhaest

De stemmen zijn geteld, onze nieuwe KW Beebee is bekend. Victor Catteeuw uit Ieper mag de titel een jaar lang dragen en rijft zo een waardebon van 1.000 euro van Supra Bazar én een fotoshoot binnen. “We zullen Victor later in geuren en kleuren over deze wedstrijd vertellen”, glunderen mama Jolien Mahieu en papa Laurent Catteeuw.

Toen op 8 maart 2023 de kleine Victor zijn eerste kreetjes slaakte, waren mama Jolien Mahieu (31) en papa Laurent Catteeuw (28) in de wolken. Het wiegje van de kleine kerel kreeg een warme plek in Ieper, waar het gezinnetje woont.

Ondertussen is Victor een vrolijke jongen en het zonnetje in huis, zo valt te horen bij Jolien en Laurent, die respectievelijk als verpleegkundige bij het Heilig Hartziekenhuis in Ieper en planner bij Dovy Keukens in Roeselare aan de slag zijn. “Victor is een droom om bij ons te hebben”, glunderen ze. “We genieten dubbel en dik van elk moment met onze zoon.”

708 baby’s

Dat Victor het tot KW Beebee zou schoppen, hadden de trotse ouders nooit durven dromen. “Een complete verrassing, maar wel een erg mooie. We hebben, net zoals zoveel jonge mama’s en papa’s, op goed geluk een fotootje ingestuurd voor jullie babyspecial. We hadden echt niet verwacht dat Victor zou winnen.”

Liefst 708 snoezige West-Vlaamse baby’s deden een gooi naar de felbegeerde titel. “Al moeten we toegeven dat we wel flink wat reclame hebben gemaakt”, glimlacht Jolien. “Via sociale media riepen we op om onze zoon een stem te geven en ook onze collega’s, vrienden en familie hebben we aangespoord. Met resultaat, blijkt nu. Het is fantastisch.”

Trampoline

Als KW Beebee wint Victor een waardebon van 1.000 euro bij Supra Bazar en een fotoshoot. “Beide zijn meer dan welkom”, zeggen mama en papa. “De bon zullen we gebruiken om wat buitenspeelgoed aan te schaffen. Wat er zeker bij zal zijn? Een trampoline. Daar zal Victor jarenlang plezier mee hebben.”

© JOKE COUVREUR

Ook de bon voor de fotoshoot zal niet al te lang in de kast blijven. “We hebben al onze eerste gezinsfoto’s laten nemen, maar nu Victor al bijna een jaartje oud is, zijn die stilaan aan een update toe. Dit extraatje komt dus zeker van pas.”

Verjaardagsfeestje

Victor zelf groeit en bloeit volop. “Hij was al een wolk van een baby, nu zien we hem steeds meer naar een flinke peuter evolueren. Volgens Kind en Gezin doet hij het uitstekend en is hij zelfs bovengemiddeld groot. Thuis leggen we hem zoveel mogelijk in de watten en ook in de kinderopvang Minneke Poes heeft hij alles wat zijn hartje begeert. Daar werken gouden mensen.”

De titel van KW Beebee zullen Jolien en Laurent een eerste keer vieren tijdens Victors eerste verjaardagsfeestje. “We zullen er dan eens goed op klinken. En later, wanneer Victor oud genoeg is, zullen we hem er honderduit over vertellen. Top, toch? KW zit diep in ons hart.”