Tabaksfee op lijst van SP.A in Wervik

Van links naar rechts SP.A-voorzitter Lien Deblaere, Sherly Vereecke, Hannes Decorte, Yara Bogaert (Geluwe) en burgemeester Youro Casier. © MV
Redactie KW

Meerderheidspartij SP.A stelt drie verrassende namen voor de gemeenteraadsverkiezingen voor in Wervik.

Het trio neemt voor de eerste keer deel. Tabaksfee Yara Bogaert (21) woont in Geluwe en studeert aan hogeschool Vives Kortrijk Maatschappelijke Veiligheid. Sherley Vereecke (39) uit Wervik is mama van drie kinderen. Ze speelt bij theaterbende ‘t Project en geeft zwemlessen. Sherley treedt in de voetsporen van haar moeder Veronique Verack, die zes jaar gemeenteraadslid is geweest. Hannes Decorte (39) is de voorzitter van turnclub Krachtig en Lenig die samen met Turnkring Geluwe vragende partij is voor een nieuwe turnzaal. Hij volgt al een jaar de gemeenteraad vanuit het publiek en is bestuurslid van SP.A.

“Onze volledige lijst is ondertussen klaar en werd dinsdagavond goedgekeurd op het partijbestuur”, aldus partijvoorzitter Lien Deblaere. “Bedoeling is eind juni onze volledige lijst voor te stellen nadat die is goedgekeurd op de algemene vergadering.”

(EDB)