"Als vriendengroep die graag samenkomt op café, sloeg de lockdown in als een bom," vertelt Arne Verhelst. Hij maakt deel uit van een vriendengroepje dat zichzelf 'Jägerbert' noemt. "Van legendarische avonden in de lokale horeca, werden we plots gedwongen naar videogesprekken via Skype. De talrijke plannen voor een van de mooiste zomers van ons leven, vielen in duigen. Vluchten werden geannuleerd, festivals en sportevenementen smolten als sneeuw voor de zon."

Het gemis om met Jägerbert samen te komen, groeide elke dag. "Het coronavirus en de daaropvolgende maatregelen maakten voor ons het belang van sociaal contact, een goede vriendengroep en toffe cafés duidelijk."

Het nieuws dat vier enthousiaste ondernemers uit Oudenburg een pop up zomerbar 'Bar Abbaye' gingen oprichten op het binnenplein van de Abdijhoeve in Oudenrburg, gaf de jongeren hoop op een mooie zomer. "Op een veilige manier kunnen samenkomen op een prachtige locatie om met vrienden te genieten van een hapje en een drankje onder begeleiding van zwoele beats, klinkt letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren," gaat Arne verder. "Toen we hoorden dat er challenges gingen komen, sloegen we de handen in elkaar om met onze Jägerbert-bubbel mee te strijden voor de overwinning." De bubbel die de challenges wint, mag een maand lang gratis genieten van drank en hapjes in Bar Abbaye.

KW leeft met je mee

De eerste challenge bestond uit het voorstellen van de eigen bubbel op een originele manier. Op basis van alle leuke inzendingen van de talrijke bubbels, was het vervolgens de bedoeling om een andere deelnemende vriendengroep voor te stellen.

De derde en laatste challenge is om met de bubbel in de media te komen. En hiervoor klopten de jongeren aan bij KW. Onze slogan is niet voor niets 'KW leeft met je mee' en met deze publicatie is de bubbel Jägerbest geslaagd in hun challenge.

"Deze challenges brachten meteen het plezier van het samenzijn terug, iets wat we enkele maanden hadden moeten missen," glundert Arne. "We zijn dan ook erg tevreden en dankbaar dat Bar Abbaye ons op deze originele en veilige manier een mooie vooruitblik op de zomer bezorgen."

"Als vriendengroep die graag samenkomt op café, sloeg de lockdown in als een bom," vertelt Arne Verhelst. Hij maakt deel uit van een vriendengroepje dat zichzelf 'Jägerbert' noemt. "Van legendarische avonden in de lokale horeca, werden we plots gedwongen naar videogesprekken via Skype. De talrijke plannen voor een van de mooiste zomers van ons leven, vielen in duigen. Vluchten werden geannuleerd, festivals en sportevenementen smolten als sneeuw voor de zon."Het gemis om met Jägerbert samen te komen, groeide elke dag. "Het coronavirus en de daaropvolgende maatregelen maakten voor ons het belang van sociaal contact, een goede vriendengroep en toffe cafés duidelijk."Het nieuws dat vier enthousiaste ondernemers uit Oudenburg een pop up zomerbar 'Bar Abbaye' gingen oprichten op het binnenplein van de Abdijhoeve in Oudenrburg, gaf de jongeren hoop op een mooie zomer. "Op een veilige manier kunnen samenkomen op een prachtige locatie om met vrienden te genieten van een hapje en een drankje onder begeleiding van zwoele beats, klinkt letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren," gaat Arne verder. "Toen we hoorden dat er challenges gingen komen, sloegen we de handen in elkaar om met onze Jägerbert-bubbel mee te strijden voor de overwinning." De bubbel die de challenges wint, mag een maand lang gratis genieten van drank en hapjes in Bar Abbaye.De eerste challenge bestond uit het voorstellen van de eigen bubbel op een originele manier. Op basis van alle leuke inzendingen van de talrijke bubbels, was het vervolgens de bedoeling om een andere deelnemende vriendengroep voor te stellen. De derde en laatste challenge is om met de bubbel in de media te komen. En hiervoor klopten de jongeren aan bij KW. Onze slogan is niet voor niets 'KW leeft met je mee' en met deze publicatie is de bubbel Jägerbest geslaagd in hun challenge. "Deze challenges brachten meteen het plezier van het samenzijn terug, iets wat we enkele maanden hadden moeten missen," glundert Arne. "We zijn dan ook erg tevreden en dankbaar dat Bar Abbaye ons op deze originele en veilige manier een mooie vooruitblik op de zomer bezorgen."