Romy (41) uit ‘The Sky is the Limit’ opent pop-upwinkel in de Lippenslaan in Knokke: “Op vraag van onze klanten”

Romy Biscops opent een pop-upwinkel in de Lippenslaan in Knokke-Heist. © MM
Redactie KW

Romy Biscop (41), die we nog kennen van het Play4-programma ‘The Sky is the Limit’, opent al zeker tot eind oktober een tijdelijke winkel in de Lippenslaan in Knokke-Heist. “Onze klanten wilden dat we hier zouden starten en dus ging ik op zoek”, zegt ze.

In Tongerlo opende ze in 2009 haar eerste winkel Mio Caro van amper 40 vierkante meter. Het werd een succes. Romy verhuisde haar zaak na vier jaar naar Zandberg, in een veel ruimer pand, maar ook dat werd te klein. In april 2018 volgde een verhuis naar een oude bakkerij schuin tegenover de winkel met een ruimte van liefst 1.200 m².

Poll op Instagram

Enkele jaren geleden was ze te zien in ‘The Sky is the Limit’ op Play4. We leerden haar daar kennen als een hardwerkende, maar ook genietende onderneemster. En nu zit ze dus ook in Knokke-Heist. “We hadden al heel wat klanten uit deze streek. Ik organiseerde een poll op Instagram en de uitkomst was duidelijk: onze klanten wilden dat we hier een winkel hadden. Ik ging op zoek naar een pand en ben uiteindelijk in de Lippenslaan terechtgekomen. Ons team heeft er heel veel zin in. We blijven zweren bij ons product: betaalbare damesmode.” (MM)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier