Kinderdroom van Sam (20) gaat in vervulling met pizzakraam El Patron in Houthulst: “Ik wil naar feestjes trekken”

Annie Callewaert
Annie Callewaert Medewerker KW

Zin in een pizza om gezellig thuis op te smullen ? Ga dan eens langs bij pizza El Patron, het reizende pizzakraam van Sam Ryheul (20) uit Houthulst. Sam is niet enkel de eigenaar van pizza El Patron, maar studeert ook nog Sport en Beweging in Brugge. Ondernemen zit in de aard van Sam, als kind al ging hij van alles verkopen.

“Als jobstudent deed ik al heel wat ervaring op in het pizza bakken. Al van mijn prille kinderjaren wil ik zelfstandig zijn en omdat ik graag met voeding bezig ben, kocht ik een oude caravan, bouwde die om en mijn eerste pizzakraam was geboren”, lacht Sam. “Intussen ben ik al aan het uitkijken om een tweede kraam op te zetten om ermee naar feestjes te trekken. Ik werk een concept uit rond een pizzafeestje met verschillende soorten pizza, heel origineel.”

Groot aanbod

“Ik werk met superverse producten en maak het deeg volledig zelf. Mijn pizza’s onderscheiden zich van andere doordat ze krokant zijn. Mijn aanbod bestaat uit: pizza Margherita, Prosciutto, Hawai, Romagna, Babylonya, Napolitana, Vegetaria, Pepperoni, Bolognese, Napoli, vier kazen, BBS-Chicken en Patron. En in de wintermaanden is er de pizza Tartiflette à la crème met aardappelen, spek, reblochon en mozzarella. Deze zomer wil ik ook een vispizza aanbieden.” (ACK)

El Patron komt naar je toe op vrijdag in Houthulst bij Alfa Fitness van 16.30 tot 21.30 uur, op zaterdag in Merkem aan het stationsplein van 16.30 tot 21.30 u en op zondag in Klerken op het Coppensplein nabij De Zaaier van 16.30-21.30u. Bij voorkeur vooraf bestellen met een sms voor 17 uur of doorlopend bellen via 0478 20 19 80. El Patron volgen kan via FB en via Instagram op el_patron_pizza.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier