D’s Deldycke Traiteurs uit Brugge wint Gault&Millau Award voor inspanningen inzake medewerkerswelzijn

Het happy team van D's Deldycke traiteurs. © Pieter Malengier
Stefan Vankerkhoven

D’s Deldycke Traiteurs uit Brugge heeft bij de uitreiking van de Gault&Millau Catering Awards in Tour et Taxis in Brussel, de award voor HR in ontvangst mogen nemen. Deze nieuwe award, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt, erkent cateringbedrijven die uitzonderlijke inspanningen leveren op het gebied van medewerkerswelzijn.

De erkenning is een blijk van waardering voor de toewijding van het bedrijf aan het creëren van een positieve werkomgeving en het bevorderen van medewerkersgeluk”, leggen Charlotte Himpens en Jan-Baptist Deldycke, de bestuurders van D’s Deldycke traiteurs uit.

Ze zijn uiterst tevreden met deze onderscheiding en beschouwen het als een stimulans om hun inspanningen op dit vlak verder te versterken: “We blijven ons in de toekomst inzetten voor het welzijn van onze medewerkers en streven ernaar nog meer bij te dragen aan een positieve en ondersteunende werkcultuur.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier