Hof Ter Molen ambassadeur voor ‘Ik Koop Lokaal’

Annelien Crul en Dieter Dulst in hun zaak.© ACK
Annelien Crul en Dieter Dulst in hun zaak.© ACK
Redactie KW

Feestzaal, traiteur en slagerij ‘Hof Ter Molen’ uit Leke haalde de meeste stemmen en werd ambassadeur voor Diksmuide bij ‘Ik Koop Lokaal’. Die organisatie ging voor het derde jaar op rij op zoek naar ambassadeurs, handelaars die het belang van lokaal kopen in de kijker zetten.

Dit jaar namen meer dan 400 handelaars deel. De klanten van die handelaars konden stemmen op hun favoriete winkelier via www.ikkooplokaal.be . Ruim 35.000 mensen brachten op die manier hun stem uit met als resultaat dat 52 West-Vlaamse handelaars zich ambassadeur van ‘Ik Koop Lokaal’ mogen noemen. Hof Ter Molen uit Leke werd uitgeroepen tot ambassadeur van Diksmuide.

“We zijn hier heel blij mee, het is een heel mooie waardering die we van onze klanten mochten ontvangen. Het initiatief ‘Ik Koop Lokaal’ heeft tijdens de lockdown veel mensen gemotiveerd om lokaal te kopen. Op die manier hebben ze de lokale handel leren kennen. We merken wel dat dit is blijven hangen”, aldus Dieter Dulst van Hof Ter Molen.

De lockdown heeft veel mensen gemotiveerd om lokaal te kopen

“Vóór corona was onze beenhouwerij iets verder in de straat gevestigd. In oktober vorig jaar zijn we verhuisd naar onze nieuwe winkel, net toen de slagerij 50 jaar bestond”, vertelt Annelien Crul van Hof Ter Molen. “Het is een volledig nieuwe slagerij geworden met ruime keuken die zowel voor de slagerij, de traiteurdienst als de feestzalen gebruikt wordt. De keuken is zowel voor de zalen als voor de winkel gemakkelijk bereikbaar.”

“Wij zijn onze klanten heel dankbaar voor deze mooie appreciatie. Deze award betekent heel veel voor ons. Het is niet alleen een teken dat we goed bezig zijn, maar tevens een aanzet om op deze manier verder te doen en onze klanten te blijven verwennen met heerlijke producten en bereidingen en geslaagde feesten”, besluit Dieter Dulst. (ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.