Maaike Cafmeyer siert de rode loper op Filmfestival Oostende

Maaike Cafmeyer flaneerde langs de rode loper met collega's. © JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

De rode loper op Filmfestival Oostende kleurde dinsdagavond opnieuw West-Vlaams. De Torhoutse Maaike Cafmeyer poseerde er gewillig voor de aanwezige fotografen.

De West-Vlaamse Cafmeyer is momenteel te zien in Sinner, een langspeelfilm van Emilie Verhamme. Daarmee speelt het Filmfestival verder in op het thema: ‘Leading Ladies’.

De film ging dinsdagavond in wereldpremière op het Filmfestival. De film vertelt het verhaal van Marie Killer (rol gespeeld door Maaike Cafmeyer), die na vier weken weer thuiskomt. Bij haar thuiskomst ontdekt ze dat de liefde van haar leven beslist heeft om uit haar leven te stappen. Sinner is een tragikomedie en werd volledig in eigen beheer ontwikkeld en gerealiseerd door Emilie Verhamme. Het is haar tweede langspeelfilm.

Maaike Cafmeyer flaneerde langs de rode loper met collega’s Charlotte Timmers, Emilie Verhamme, Hilde Heijnen en Dimitri Verhulst. Daar werd ze opgewacht door directeur Peter Craeymeersch vergezeld van zijn vrouw Sandra Bekkari en Master Lynn Van Royen. De film was volledig uitverkocht.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.