Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Personal coach bij de hand

Iets doen aan je conditie lukt vast beter met een nieuwe smartwatch rond je pols. De Oppo Watch zet je aan het wandelen, lopen, zwemmen of fietsen, begeleidt je met het juiste muziekje of met ademhalingsoefeningen en past zijn kleurenpatroon zelfs aan jouw outfit aan. No more excuses !

249 euro (41 mm) www.oppo.com

Gezonde blos

Beetje kleur op je wangen nodig? De Luminous Silk Compact Blusher van Note Cosmetique is een matte blush verrijkt met arganolie. De kleurintensiteit bouw je eenvoudig op.

10,90 euro – www.kruidvat.be

Het leven door een blauwe bril

mogen opvallen deze zomer, oversized en vintage geïnspireerde modellen zijn aan de orde van de dag. En een van dé trends worden blauwe glazen, gespot bij Lanvin en Victoria Beckham maar ook bij modehuis Marni.

345 euro – www.marni.com

Op een zacht eiland

Twee of drie tapijten, naast of zelfs op elkaar, als zachte eilanden die vormgeven aan een ruimte. Desso Tarkett speelt in op deze nieuwe, verrassende woontrend waarbij organische vormen in actuele kleuren en verschillende formaten met elkaar gecombineerd worden.

vanaf 100,95 euro per m² – www.dessotarkett.nl

Verwen je handen en voeten

RainPharma helpt onze huid de winter door met een gamma herstellende producten met plantaardige ingrediënten. De voedende Intensive Recovery Wax belooft beschadigde handen en voeten, al dan niet met kloven, te helpen herstellen. Verwarm een nootje wax tussen je handen, smeren en bij voorkeur een nachtje laten inwerken met sokken of handschoenen aan.

59 euro – www.rainpharma.com

Stevige start

De dag beginnen met een gezond ontbijt wordt iets gemakkelijker met de transparante ontbijtdoos uit de Modula-serie van Mepal: groot genoeg voor een dik stuk kaas, snoeptomaatjes en ander gezond broodbeleg. Zet hem zo vanuit de koelkast op tafel en je hebt in één klap al je ontbijtproducten bij de hand.

17,99 euro www.mepal.com

Oud en toch nieuw

Live-To-Express biedt sinds 2017 deadstock vintage oorbellen online aan. Stuk voor stuk geproduceerd tussen de jaren 60 en 90, maar nog nooit eerder gedragen. Beyoncé heeft een groenblauw paar uit de collectie aan in de clip van Already !

26 euro – www.live-to-express.com

Altijd volle maan

Draagbare lantaarn en grondspot in één: de nieuwe Phaar van Moróro is functioneel en bovendien een blikvanger in de tuin straks. Designer Veerle Lapierre inspireerde zich op de oude spoorweglamp en laat die een mooie lichtbundel schijnen, die doet denken aan de volle maan.

475 euro – www.mororo.be

Chic in sportkledij

Sportkledij waarin je helemaal niet hoeft te sporten, omdat je er in deze sweatvest van Adidas gewoon zo al fantastisch uitziet. In een van dé trendkleuren voor het nieuwe seizoen bovendien.

79,95 euro – www.debijenkorf.be

 Sophie Peirsman
Sophie Peirsman

Om te knuffelenAls we dan toch nog even binnen moeten blijven, kunnen we net zo goed die haaknaalden nog eens bovenhalen. In Zoomigurumi 10 laat Joke Vermeiren ons kennismaken met 15 gloednieuwe amigurumi, waarmee zowel beginners als geoefende hakers aan de slag kunnen.

17,50 euro – www.pelckmansuitgevers.be

Op de groei

Snel groeiende kinderen betekent telkens weer nieuwe kleren kopen. De labels Arket en Circos besloten ouders tegemoet te komen door voortaan de mogelijkheid te bieden om kinderkledij te huren. Je houdt de kleren zolang ze passen of ruilt ze bij een nieuw seizoen.

vanaf 19,50 euro per maand – www.circos.co

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.