Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Flinke stappertjes

En ook in 2021 gaan we nog heel wat mooie stukjes natuur in onze eigen omgeving verkennen. Naturino focust met natuurlijke kleuren en duurzame materialen op het comfort van kleine stappertjes.

80 euro – www.naturino.com

Mooi sporten

Sporten met hernieuwd elan lukt nog het best in comfortabele sportkledij die er bovendien goed uitziet. Dan ben je pas écht te motiveren voor een work-out in stijl. PrimaDonna Sport ondersteunt ook vollere boezems, tot en met een J-cup.

sportbeha 74,90 euro – www.primadonna.com

Terug in de tijd

Het Zwitserse luxe horlogemerk Longines geeft zijn klassieker, de Legend Diver Watch, nu ook een bronzen uitvoering en daarmee een fraaie vintagelook mee. Een must-have voor verzamelaars.

2.800 euro – www.longines.com

Altijd me-time

Primark breidt zijn Wellness-collectie uit met dames- en herenkleding en badkameraccessoires gemaakt uit gerecycleerde en duurzame materialen. Om voortaan nog bewuster te genieten van je me-time.

massageborstel 3 euro – www.primark.com

Groene energie

Boerenkool, bosbessen en komkommer voor een gezonde detox of toch maar venkel, broccoli en groene appel voor een mooiere huid? In het boek Super-smoothies & -sapjes vind je 200 supergezonde smoothies en sapjes waarmee je het nieuwe jaar energiek inzet.

15,99 euro – www.gottmer.nl

Zonnige toekomst

Niet één maar twee trendkleuren schuift het Amerikaanse kleureninstituut Pantone naar voren in 2021: het praktische ultimate grey dat een oppepper als illuminating yellow naast zich wel kan verdragen. Deze klerenhanger van Axelle Vertommen past alvast in het plaatje.

245 euro – www.axellevertommen.be

Blij met bloemen

iBulb
iBulb

Bloemen zorgen ervoor dat we ons opgewekter voelen en minder gestrest zijn. Waarop wacht je dus om je werkplek op te fleuren met een uitbundige bos tulpen of ander floraal fraais?

www.ilsysays.com

Geluksbrengers

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Niet in het minst voor jonge moeders. Met hen in het achterhoofd bedacht het Belgische juwelenmerk Supermom zijn geboorte-steencollectie. Een geboortesteen staat voor hoop en geluk, en elke maand heeft zijn eigen edelsteen.

30 tot 950 euro – www.supermomantwerp.com

Perfect op maat

Een van de struikelblokken om online kledij te kopen: kies ik wel de juiste maat? LolaLiza, dat zijn webshop voor damesmode onlangs al bekroond zag, voorziet nu ook de digitale tool Fitizzy. Die helpt je voortaan nog beter de juiste maat te kiezen.

www.lolaliza.com

Zijdezacht smeren

Voeten zitten ’s winters veilig verstopt in kousen en schoenen en dan blijven kloofjes en eelt uit beeld. Maar als je volgende lente het liefst weer uitpakt met zijdezachte voeten, smeer je beter ook tijdens de wintermaanden. Foot Repair Complex van Nannic is nu ook verkrijgbaar in een 100ml-formaat.

39,80 euro – www.nannic.be

Fleece uit flessen

Vergeet fleece als de stof die je alleen en alleen maar aantrekt om behaaglijk warm te blijven in barre omstandigheden. Fleece is vandaag fashionable en wordt bij Uniqlo zelfs gemaakt uit voor 30% gerecycleerd polyester uit plastieken flessen.

24,90 euro – www.uniqlo.com

Lekker op dieet

Lekker eten en diëten lijken termen die nog altijd niet rijmen. De chocolade, broodmix en granola van Okono moeten dat beeld bijspijkeren, want zijn bijzonder laag in koolhydraten en bovendien vegan, lactose- en glutenvrij.

vanaf 6,40 euro – www.okono.eu

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.