Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Zachte zoenen

Ook de lievelingskleur van jouw mama zit er vast bij: Yves Rocher brengt een waaier nieuwe tinten uit van zijn Rouge Elixir Satin en Matte. De lippenstiften werden bovendien verrijkt met natuurlijke camelia-olie, voor nog zachtere zoenen.

22,90 euro – www.yves-rocher.be

Moois koesteren

De juwelen van Veronique Sneyaert zijn er om te koesteren, net als alle herinneringen die ze met zich meedragen. Veel persoonlijker dan dat kan een presentje voor je mama niet worden allicht.

Verrassend kopje koffie

Of het nu een ontbijt met alles erop en eraan wordt, of een kop helemaal zelf gezette koffie: wordt hoe dan ook met liefde ontvangen. En kan mama daarna zelf nog eens overdoen met de nieuwe Infinissima Touch van Nescafé Dolce Gusto: goed voor zomaar eventjes dertig koffievarianten.

129,99 euro – www.dolce-gusto.be

Mama achterna

Patricia Donadi, vrouw achter het Belgische merk Love@Me, werkte voor haar jongste collectie samen met dochter Hila. Ze brengen tijdloze, elegante stukken die verschillende generaties aanspreken, met een frisse toets, een vleugje romantiek en voor deze lente heel veel kleur.

broek 75 euro – www.loveatme.com

Bedrieglijk simpel

Ogenschijnlijk eenvoudige sjaals brengt Elle Van Hee met haar collectie moonoo, waarin ze subtiel haar achtergrond als fotografe en grafisch ontwerper vertaalt. Wars van trends en in zachte kleuren die de tijd trotseren.

129 euro – www.moonoo.be

Zijden schoonheid

Illustratrice Klaartje Busselot ontwierp al een collectie van vijf zijden sjaals voor handtassenontwerpster Mieke Dierckx, maar brengt nu voor Moederdag zelf een uniek ontwerp uit. Haar zijden Bubble gum drapeert prachtig.

95 euro – www.klaartjebusselot.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.