Na een rustige aanvang reed Jean-Louis Malfait van zijn concurrenten weg. Jason Baele reageerde als eerste en kwam mee voorin. Na zes ronden kwamen met de Amerikaan Alex Gustin, de Israëliër Amit Keinan, Brent De Campenaere en Lars Colman de kopgroep aandikken tot zes eenheden.

Eerst haakte De Campenaere vooraan af, even later was Jason Baele hetzelfde lot beschoren en in volle finale moest ook Jean-Louis Malfait zijn concurrenten laten rijden. In de spurt was de Amerikaan duidelijk de snelste voor Lars Colman en de Israëliet Amit Keinan. Een minuut later werd Hulstenaar Jean-Louis Malfait de verdienstelijke vierde. De Amerikaan Alex Gustin won ook de bergprijs voor Jason Baele en Jean-Louis Malfait.

Bekijk hier nog eens de volledige uitslag.

(WO)

Na een rustige aanvang reed Jean-Louis Malfait van zijn concurrenten weg. Jason Baele reageerde als eerste en kwam mee voorin. Na zes ronden kwamen met de Amerikaan Alex Gustin, de Israëliër Amit Keinan, Brent De Campenaere en Lars Colman de kopgroep aandikken tot zes eenheden. Eerst haakte De Campenaere vooraan af, even later was Jason Baele hetzelfde lot beschoren en in volle finale moest ook Jean-Louis Malfait zijn concurrenten laten rijden. In de spurt was de Amerikaan duidelijk de snelste voor Lars Colman en de Israëliet Amit Keinan. Een minuut later werd Hulstenaar Jean-Louis Malfait de verdienstelijke vierde. De Amerikaan Alex Gustin won ook de bergprijs voor Jason Baele en Jean-Louis Malfait. (WO)