Tom De Sutter tekent voor twee seizoenen bij R. Knokke FC. Dat laat de ploeg trots via sociale media weten. Het sprookje dat Knokke schreef - vanuit de provinciale reeksen promoveren en uiteindelijk kampioen spelen in eerste amateurklasse - kende vorig seizoen voor het eerst een knauw. De ploeg degradeerde naar tweede amateurklasse.

Maar het wil meteen kampioen spelen. Eerder werd ook al met Koen Persoons een man met ervaring in eerste klasse aangetrokken, nu volgt dus een tweede grote naam. Voor de al 34-jarige De Sutter wordt dit misschien wel zijn laatste ploeg.

Tom De Sutter doorliep de jeugd van Club Brugge, hij was er onder meer ploegmaat van Nicolas Lombaerts. Doorbreken bij Club lukt niet, maar bij de toenmalige derdeklasser KM Torhout speelde hij zich in de kijker van Cercle Brugge. Onder Glen De Boeck ontbolsterde hij volledig en schitterde hij bij de Vereniging. Hij schopte het tot Rode Duivel en eindigde derde in de Gouden Schoen.

RSC Anderlecht kwam hem oppikken. Eerst verving hij er de geblesseerde Nicolas Frutos, het jaar nadien moest de spits de concurrentie aangaan met ene Romelu Lukaku. Hoewel hij later ook op Dieumerci Mbokani als concurrent botste, pikte hij altijd zijn goals mee en pakte hij drie titels met paars-wit. In de zomer van 2013 keerde hij terug naar zijn moederclub Club Brugge. Twee jaar later trok hij naar Bursaspor, vervolgens naar SC Lokeren dat hem op het laatst liever kwijt dan rijk was. Bij KV Oostende toonde hij zich vorig seizoen nog waardevol, maar de spits die in zijn carrière ook wel gekweld werd door (knie)blessures, raakt het niet eens over een contractverlenging. Nu gaat De Sutter, die woensdag zijn 34ste verjaardag vierde, bij het ambitieuze Knokke aan de slag.

R. Knokke FC maakte de komst van Tom De Sutter zelf bekend via Instagram.

Tom De Sutter tekent voor twee seizoenen bij R. Knokke FC. Dat laat de ploeg trots via sociale media weten. Het sprookje dat Knokke schreef - vanuit de provinciale reeksen promoveren en uiteindelijk kampioen spelen in eerste amateurklasse - kende vorig seizoen voor het eerst een knauw. De ploeg degradeerde naar tweede amateurklasse.Maar het wil meteen kampioen spelen. Eerder werd ook al met Koen Persoons een man met ervaring in eerste klasse aangetrokken, nu volgt dus een tweede grote naam. Voor de al 34-jarige De Sutter wordt dit misschien wel zijn laatste ploeg. Tom De Sutter doorliep de jeugd van Club Brugge, hij was er onder meer ploegmaat van Nicolas Lombaerts. Doorbreken bij Club lukt niet, maar bij de toenmalige derdeklasser KM Torhout speelde hij zich in de kijker van Cercle Brugge. Onder Glen De Boeck ontbolsterde hij volledig en schitterde hij bij de Vereniging. Hij schopte het tot Rode Duivel en eindigde derde in de Gouden Schoen.RSC Anderlecht kwam hem oppikken. Eerst verving hij er de geblesseerde Nicolas Frutos, het jaar nadien moest de spits de concurrentie aangaan met ene Romelu Lukaku. Hoewel hij later ook op Dieumerci Mbokani als concurrent botste, pikte hij altijd zijn goals mee en pakte hij drie titels met paars-wit. In de zomer van 2013 keerde hij terug naar zijn moederclub Club Brugge. Twee jaar later trok hij naar Bursaspor, vervolgens naar SC Lokeren dat hem op het laatst liever kwijt dan rijk was. Bij KV Oostende toonde hij zich vorig seizoen nog waardevol, maar de spits die in zijn carrière ook wel gekweld werd door (knie)blessures, raakt het niet eens over een contractverlenging. Nu gaat De Sutter, die woensdag zijn 34ste verjaardag vierde, bij het ambitieuze Knokke aan de slag.