Seizoenseinde in zicht: spelers en teams zijn klaar voor EOTS-party in Roeselare

Danscafé Chiqon in Roeselare was dit jaar het strijdtoneel voor het EOTS-debat. De toppers uit eerste provinciale, derde en tweede amateurklasse kwamen samen om al eens terug te blikken op het voorbije seizoen en hun zegje te doen over de nakende ontknoping in de diverse reeksen. In eerste provinciale viel het doek al, KSKV Zwevezele is de kampioen. Maar in de andere twee ‘EOTS-reeksen’ strijden KVC Wingene en SCT Menen (derde amateur) en Mandel United en Winkel Sport (tweede amateur) nog mee om de prijzen.

Aaron Vanfleteren, Michiel Clyncke, Daan Debouver en Nicholas Tasmin: genomineerden uit tweede amateurklasse. © JOKE COUVREUR

Vorig jaar kaapte kampioen Knokke op het EOTS-event heel wat prijzen weg. Momenteel staan ze tweede in eerste amateurklasse…

Nicholas Tamsin, jij speelde vorig jaar kampioen met Knokke, had je verwacht dat ze meteen zulke hoge ogen zouden gooien?

“Eerlijk gezegd niet. Ik vermoedde wel dat ze hun stek zouden staan, maar ik herinner me ook nog de wedstrijden tegen Berchem, de kampioen van de andere reeks, die we moesten spelen. En toen kregen we er flink van langs. Maar Berchem staat nu onderin en Knokke mooi tweede. Ik ben dit seizoen één keer gaan kijken, thuis tegen Lommel en toen verloren ze zwaar. Maar chapeau voor hoe ze het gedaan hebben.”

Nathaniel Lagrou: “Of KSKV Zwevezele het nieuwe Knokke kan worden? Waarom niet? Onze voorzitter is zeker even ambitieus”

Aaron Vanfleteren, je ruilt straks Winkel Sport voor Knokke. Zal beter doen dan het huidige seizoen mogelijk zijn?

“Misschien wel. Knokke is en blijft ambitieus. Ze hebben dit jaar wel geen licentie aangevraagd, omdat de voorwaarden strenger waren. Maar er zijn plannen voor een nieuw stadion. Dat duidt toch op de nodige ambitie.”

Proficiat aan de kampioenen van KSKV Zwevezele. Vorig jaar nog nipt naast de oppergaai in eerste provinciale gegrepen, dit jaar een heel seizoen aan de leiding en de ontlading twee matchen voor het einde…

Nathaniel Lagrou: “Vorig jaar was ik er nog niet bij, dit seizoen wilden we maar één ding en dat was die titel. Oostnieuwkerke klampte erg lang aan, maar wij dachten eerlijk gezegd dat we op Poperinge kampioen zouden spelen. Maar toen kwam zaterdag aan de rust het bericht dat Oostnieuwkerke op achterstand stond. Maar wij moesten wel nog vechten tot de allerlaatste minuut om de bevrijdende 1-0 te scoren. Het feest kon beginnen.”

Kelian Bonny, Nathaniel Lagrou en Dumitru-Cosmin Munteanu zijn drie toppers uit eerste provinciale.
Kelian Bonny, Nathaniel Lagrou en Dumitru-Cosmin Munteanu zijn drie toppers uit eerste provinciale.© JOKE COUVREUR

Kan Zwevezele het nieuwe Knokke worden?

Lagrou: “Waarom niet? Onze voorzitter is alleszins even ambitieus, hij zou geen nee zeggen tegen eerste amateurklasse. Misschien wordt het volgend seizoen ook wat makkelijker voetballen voor ons. De meeste ploegen speelden tegen ons met tien man achter de bal. Volgend jaar in derde amateurklasse zal dat hopelijk meer met open vizier zijn. En als we een voorbeeld nemen aan KVC Wingene, dan zie je dat je meteen bovenin kan meedraaien.”

Toen Dumitru-Cosmin Munteanu vorig seizoen bij de winterstop neerstreek stond KSK Oostnieuwkerke nog helemaal onderin. Na een indrukwekkende remonte werd alsnog het behoud veilig gesteld. Mede dankzij acht goals en een pak assists in een half seizoen van de Roemeen.

Dumitru, jullie zullen misschien meer dan 70 punten halen, maar toch geen kampioen spelen… Kan de spelersgroep zich mentaal opladen voor de eindronde… ?

“Zeker en vast. We wisten dat we tegen een supersterk Zwevezele zouden moeten opboksen. Maar nu gaan we nog vol voor promotie in de eindronde. Al zal dat ook niet makkelijk zijn.”

Kelian Bonny, jullie doen ook mee aan de eindronde en Oostkamp is tot nu toe de vlotst scorende ploeg in eerste provinciale, hebben jullie ambitie om in amateurklasse te gaan voetballen?

“De spelersgroep, inclusief de jongens die straks vertrekken, wil er nog eens vol voor gaan. En ook het bestuur staat daar achter, Oostkamp is een correcte club. En dat we veel scoren heeft voornamelijk met onze thuismatchen te maken, we spelen op kunstgras en kunnen dan ons geliefkoosde voetbal brengen.”

Derde amateur

Kévin Pecqueux, Tim Van Den Bogaerde, David Cardon en Jeremy Brogniez strijden om de eer in de derde amateurklasse.
Kévin Pecqueux, Tim Van Den Bogaerde, David Cardon en Jeremy Brogniez strijden om de eer in de derde amateurklasse.© JOKE COUVREUR

In de derde amateurklasse staan sinds dit weekend SCT Menen en KVC Wingene – omdat de concurrentie met punten morste – gedeeld aan de leiding. Toch qua puntenaantal, SCT Menen telt één gewonnen wedstrijd meer en is dus in het voordeel.

Tim Van Den Bogaerde, jij speelde met Wervik tegen beide teams. Wie geef je de meeste kans op de titel?

“Dan kies ik resoluut voor Wingene. Ze hebben de beste veldbezetting en ook tactisch is hun trainer een kraan.”

Er zijn nog drie matchen te spelen, als jullie die alle drie winnen, is SCT Menen kampioen…

David Cardon: “De opdracht klinkt simpel, maar is het niet meteen natuurlijk. We zetten dit jaar al een mooie reeks van 30 op 30 neer (Menen was met 7 op 15 aan de competitie gestart, red.) maar daarna werden onze prestaties weer wisselvalliger.”

Maar vooral dankzij de vele doelpunten van Cardon hijste Menen zich ondertussen weer naar de koppositie. “Ik kon dit jaar al 16 keer scoren, hopelijk komen er daar nog enkele bij.”

Jeremy Brogniez, zijn jullie bij Wingene klaar voor de tweede promotie op rij?

“Waarom niet? Wij hebben nog een iets moeilijker programma dan de jongens van Menen, maar we moeten in eerste instantie naar onszelf kijken. Wij spelen inderdaad in eerste instantie vanuit een goede organisatie. We slikten dit jaar nog maar 19 tegengoals, een pak minder dan al onze concurrenten. Het bestuur staat zeker niet weigerachtig tegenover promotie. Dat we dan geen derby zullen spelen tegen Zwevezele? Promotie is belangrijker dan die derby uiteraard.”

Tim Van Den Bogaerde: “Sportief kunnen we met E. Wervik tevreden zijn over ons seizoen, extrasportief waren er zaken waar ik niet meer wil over uitweiden”

Tim, met E. Wervik beleefde je het rustige seizoen dat je voor ogen had. Tevreden?

“Als je ziet dat er nu nog een zestal ploegen in aanmerking komen voor de degradatie, moet je al in de middenmoot staan om safe te zijn. Wij hebben enkele weken geleden al het behoud veilig gesteld. Sportief kunnen we tevreden terugblikken, extrasportief was er met onze voorzitter die vertrok wat minder leuk nieuws waar ik niets meer kan aan toevoegen. Zelf kies ik er overigens voor om voor KM Torhout te gaan voetballen. Hopelijk in tweede amateurklasse.”

In SK Vlamertinge was er dan weer het overlijden van voorzitter Geert Rodenbach, waarna de club als een kaartenhuisje ineenstuikte. Kévin Pecqueux, jij bent nog een van de weinigen die op post is gebleven.

“Het is natuurlijk jammer hoe het allemaal verlopen is. Ik ben 36 jaar oud, heb mijn carrière al achter de rug en ik woon vlakbij in Ieper. Ik blijf dan ook gaan, maar we zijn geloof ik nog met een vijftal A-kernspelers die worden aangevuld met beloften en juniores. Het wordt dus een seizoen dat als een fiasco mag bestempeld worden. Hoe het verder moet met de club? Dat weet ik niet, daar is nog weinig duidelijkheid over.”

Tweede amateur

En in de tweede amateurklasse komt Mandel United dit weekend niet in actie, maar een zes op zes betekent straks dat Mandel United, in het eerste bestaansjaar van de fusieclub, kampioen is.

Michiel Clyncke: “Dat hadden wij inderdaad niet meer verwacht. In de eerste periode pakten we 13 op 30 en stonden we elfde. We konden moeilijk een constante in onze prestaties leggen, maar ondertussen hebben we met 31 op 33 helemaal de leiderspositie ingenomen. Al is niks beslist, op zondag 22 april komt Rupel Boom op bezoek. En dat wordt dan de match van het jaar.”

Nicholas Tamsin, jij trekt volgend jaar naar Mandel United, maar bent met Winkel Sport nog mee in de running voor de titel…

“Er zal al veel moeten gebeuren. Het is eigenlijk een mirakel dat we nog meedoen, met 50 punten uit 27 matchen. Wij zullen in eerste instantie onze eigen wedstrijden moeten winnen en de kans is groot dat we het via de eindronde zullen moeten doen.”

Ook in tweede amateurklasse was er wat kommer en kwel. Het is voor de bestuurders niet altijd even makkelijk om het hoofd boven water te houden. Bij RC Harelbeke was er rond de jaarwisseling wat animositeit, maar door het binnenhalen van E. Wervik-voorzitter Christian Pattyn is de toekomst daar weer verzekerd.

Maar bij FC Gullegem is er nog wat onduidelijkheid. Daan Debouver, jij speelt op De Poezelhoek, hoe beleef je het einde van het seizoen?

“In het algemeen kan ik positief terugkijken op ons en mijn seizoen. We kwamen nooit in de problemen, zelf scoorde ik al 16 keer en thuis lieten we vaak mooie dingen zien. Maar het klopt dat er binnen de club, de voorzitter is ontslagnemend, wat ongerustheid heerst. Jammer, want dat heeft ook zijn invloed op de groep. We halen nu 0 op 12 en zakken wat weg. Hopelijk vindt de club een oplossing, maar volgend seizoen speel ik zelf bij Mandel United. En misschien wel een reeks hoger dus.”

Eerste provinciale

Nathaniel Lagrou (25) – KSKV Zwevezele

Woont in Koekelare / partner van Shari Rogiers / werkt als logistiek assistent bij het Wit-Gele Kruis.

Moederclub: SK Eernegem, speelde bij Cercle Brugge (1 jaar), Club Brugge (15), KVV Coxyde (2,5), HSV Hoek (Nederland 1,5) en sinds dit seizoen bij KSKV Zwevezele.

EOTS betekent voor mij: “een beloning voor de persoonlijke prestaties tijdens het seizoen, maar het teambelang blijft voorop staan.”

Mijn nominatie: Kelian Bonny

Droomdate: Alexis Ren (Amerikaans model)

Kelian Bonny (22) – KSV Oostkamp

Woont in Oostkamp / samen met Mara Lievens / werkt als leerkracht lager onderwijs

Moederclub: SKD Hertsberge, speelde vervolgens bij Club Brugge (10 jaar), KM Torhout (2) en nu KSV Oostkamp.

EOTS betekent voor mij: “een eervolle vermelding dankzij de sterke ploeg rondom mij.”

Mijn nominatie: Nathaniel Lagrou en Nick De Groote.

Droomdate: Alexandra Daddario (Amerikaanse actrice).

Dumitru-Cosmin Munteanu (26) – SK Oostnieuwkerke

Woont in Roeselare / heeft vriendin in Roemenië / werkt bij sponsor Gevaert.

Moederclub: FC Petrolul, speelde vervolgens bij Chimia Brazi, Fortuna Brazi, AFC Conpet Ploiesti, CS Ponpet Ploiesti en CS Afmumati, nu sinds anderhalf seizoen bij SK Oostnieuwkerke.

EOTS betekent voor mij: “een feestje waar ik met de ploegmakkers naar toe kan.”

Mijn nominatie: Kelian Bonny omwille van zijn technische capaciteiten.

Droomdate: Andra-Iona Popescu (zijn Roemeense vriendin)

Derde amateur

Tim Van Den Bogaerde (25) E. Wervik

Woont in Rekkem / partner van Turkan Putseys / werkt als magazijnier.

Moederclub RC Bissegem, speelde bij KFC Meulebeke (3 jaar) en Wervik (4) en straks bij KM Torhout.

EOTS betekent voor mij: “Een bekroning” (vorig jaar was Tim EOTS-speler van het jaar in derde amateurklasse)

Mijn nominatie: Jeremy Brogniez

Droomdate: Goedele Liekens, een mature vrouw.

David Cardon (29) – SCT Menen

Woont in Pecq / partner van Babeth Vandooren

Moederclub: AS Pommeroeul / speelde bij Doornik (4 jaar), Bergen (1), La Louvière (2), Deux-Acren (3), Winkel Sport (1) en nu bij SCT Menen waar hij ook blijft.

EOTS betekent voor mij: “een groot feest en de kans om te verbroederen met de andere teams.”

Mijn nominatie: Jermey Brogniez.

Droomdate: Eva Longoria.

Kévin Pecqueux (36) – SK Vlamerintinge

Woont in Poperinge / samenwonend / werkt als leverancier.

Moederclub TSC Proven, speelde bij Moeskroen (jeugd), KV Kortrijk (1 jaar), Wasquehal (1), KM Torhout (1), KV Oostende (3), KVK Ieper (1), Trasyvoulos (Griekeland, 1), Sassp. Boezinge (1), SK Deinze (1), SK Vlamertinge (4) en sluit straks zijn carrière af bij Proven.

EOTS betekent voor mij: “Een nieuwe ervaring.”

Mijn nominatie: Jeremy Brogniez.

Droomdate: Jessica Alba.

Jeremy Brogniez (30) – KVC Wingene

Woont in De Panne / getrouwd met Marilynn Rathé / werkt als bediende.

Moederclub KRC De Panne, KVV Coxyde (2 jaar), KBS Poperinge (2), KWS Adinkerke (4), Sassp. Boezinge (1) en sinds dit jaar KVC Wingene. “Ik tekende voor drie seizoenen.”

EOTS betekent voor mij: “Een appreciactie voor het amateurvoetbal dat zo in de kijker wordt gezet.”

Mijn nominatie: David Cardon

Droomdate: Eva Mendes.

Tweede amateur

Daan Debouver (25) – FC Gullegem

Woont in Tielt / single / werkt als projectleider.

Moederclub: VV Tielt, speelde vervolgens voor Exc. Moeskroen (3 jaar), Club Brugge (10), RC Mechelen (1), SK Deinze (2), nu FC Gullegem (1) en straks KFC Mandel United.

EOTS betekent voor mij: “Een leuk event waar je erkenning krijgt voor het voorbije seizoen.”

Mijn nominatie: Michiel Clyncke, Aaron Vanfleteren en Nicolas Tamsin (speelt op safe).

Droomdate: Jennifer Aniston.

Michiel Clyncke (24) – KFC Mandel United

Woont in Wenduine / samen met Eline Rossseel / werkt als business controller.

Moederclub SK Wenduine, speelde vervolgens bij Club Brugge (14), KVV Coxyde (1), OMS Ingelmunster (1) en nu KFC Mandel United, waar hij ook volgend seizoen aan de blijft.

EOTS betekent voor mij: “Een prestigieuze erkenning, een topfeest om het seizoen af te sluiten.”

Mijn nomatie: Daan Debouver voor zijn techniek en uitstekende pass.

Droomdate: Selena Gomez.

Nicholas Tamsin (28) – Winkel Sport

Woont in Brugge / samen met Sophie Hoornaert / werkt als slager bij Colruyt.

Moederclub: Cercle Brugge (De Barms), speelde vervolgens bij KV Turnhout (2 jaar), Zulte Waregem (1), Waasland-Beveren (half seizoen), KVV Coxyde (4,5), R. Knokke FC (1) en nu Winkel Sport (1). Volgend jaar bij KFC Mandel United.

EOTS betekent voor mij: “een leuk voetbalfeest om het seizoen af te sluiten.”

Mijn nominatie: Michiel Clyncke.

Droomdate: Jennifer Aniston.

Aaron Vanfleteren (24) – Winkel Sport

Woont in Izegem / samen met Davinia Verledens / werkt als zelfstandig personal trainer.

Moederclub KFC Lendelede, speelde vervolgens bij RC Harelbeke (2 seizoenen), KSV Roeselare (1), Moeskroen (3), Club Brugge (10), KSV Roeselare (1) en nu Winkel Sport (2). Volgend seizoen bij R. Knokke FC.

EOTS bekent voor mij: “één groot feest!”

Mijn nomiatie: Michiel Clyncke en Daan Debouver.

Droomdate: Jessica Alba.

Volgende week brengen we de tussenstand na de tweede stemronde, de top vijf onthullen we pas op de EOTS-party.

EOTS-genomineerden: wie is wie?

Op de bijeenkomst in Roeselare werden de top vier van de eerste stemronde voor de EOTS-spelers van het jaar uitgenodigd. Een tweede stemronde zal straks duidelijk maken wie zich EOTS-speler van het jaar mag noemen in eerste provinciale, derde en tweede amateurklasse. We stellen de spelers even voor en lieten hen ook een speler (maar geen teammaat) nomineren. Enkel Phil Canoot (SV Oostkamp) moest afhaken wegens werkomstandigheden.

Eerste provinciale

Nathaniel Lagrou (25) – KSKV Zwevezele

Woont in Koekelare / partner van Shari Rogiers / werkt als logistiek assistent bij het Wit-Gele Kruis.

Moederclub: SK Eernegem, speelde bij Cercle Brugge (1 jaar), Club Brugge (15), KVV Coxyde (2,5), HSV Hoek (Nederland 1,5) en sinds dit seizoen bij KSKV Zwevezele.

EOTS betekent voor mij: “een beloning voor de persoonlijke prestaties tijdens het seizoen, maar het teambelang blijft voorop staan.”

Mijn nominatie: Kelian Bonny

Droomdate: Alexis Ren (Amerikaans model)

Kelian Bonny (22) – KSV Oostkamp

Woont in Oostkamp / samen met Mara Lievens / werkt als leerkracht lager onderwijs

Moederclub: SKD Hertsberge, speelde vervolgens bij Club Brugge (10 jaar), KM Torhout (2) en nu KSV Oostkamp.

EOTS betekent voor mij: “een eervolle vermelding dankzij de sterke ploeg rondom mij.”

Mijn nominatie: Nathaniel Lagrou en Nick De Groote.

Droomdate: Alexandra Daddario (Amerikaanse actrice).

Dumitru-Cosmin Munteanu (26) – SK Oostnieuwkerke

Woont in Roeselare / heeft vriendin in Roemenië / werkt bij sponsor Gevaert.

Moederclub: FC Petrolul, speelde vervolgens bij Chimia Brazi, Fortuna Brazi, AFC Conpet Ploiesti, CS Ponpet Ploiesti en CS Afmumati, nu sinds anderhalf seizoen bij SK Oostnieuwkerke.

EOTS betekent voor mij: “een feestje waar ik met de ploegmakkers naar toe kan.”

Mijn nominatie: Kelian Bonny omwille van zijn technische capaciteiten.

Droomdate: Andra-Iona Popescu (zijn Roemeense vriendin)

Derde amateur

Tim Van Den Bogaerde (25) E. Wervik

Woont in Rekkem / partner van Turkan Putseys / werkt als magazijnier.

Moederclub RC Bissegem, speelde bij KFC Meulebeke (3 jaar) en Wervik (4) en straks bij KM Torhout.

EOTS betekent voor mij: “Een bekroning” (vorig jaar was Tim EOTS-speler van het jaar in derde amateurklasse)

Mijn nominatie: Jeremy Brogniez

Droomdate: Goedele Liekens, een mature vrouw.

David Cardon (29) – SCT Menen

Woont in Pecq / partner van Babeth Vandooren

Moederclub: AS Pommeroeul / speelde bij Doornik (4 jaar), Bergen (1), La Louvière (2), Deux-Acren (3), Winkel Sport (1) en nu bij SCT Menen waar hij ook blijft.

EOTS betekent voor mij: “een groot feest en de kans om te verbroederen met de andere teams.”

Mijn nominatie: Jermey Brogniez.

Droomdate: Eva Longoria.

Kévin Pecqueux (36) – SK Vlamerintinge

Woont in Poperinge / samenwonend / werkt als leverancier.

Moederclub TSC Proven, speelde bij Moeskroen (jeugd), KV Kortrijk (1 jaar), Wasquehal (1), KM Torhout (1), KV Oostende (3), KVK Ieper (1), Trasyvoulos (Griekeland, 1), Sassp. Boezinge (1), SK Deinze (1), SK Vlamertinge (4) en sluit straks zijn carrière af bij Proven.

EOTS betekent voor mij: “Een nieuwe ervaring.”

Mijn nominatie: Jeremy Brogniez.

Droomdate: Jessica Alba.

Jeremy Brogniez (30) – KVC Wingene

Woont in De Panne / getrouwd met Marilynn Rathé / werkt als bediende.

Moederclub KRC De Panne, KVV Coxyde (2 jaar), KBS Poperinge (2), KWS Adinkerke (4), Sassp. Boezinge (1) en sinds dit jaar KVC Wingene. “Ik tekende voor drie seizoenen.”

EOTS betekent voor mij: “Een appreciactie voor het amateurvoetbal dat zo in de kijker wordt gezet.”

Mijn nominatie: David Cardon

Droomdate: Eva Mendes.

Tweede amateur

Daan Debouver (25) – FC Gullegem

Woont in Tielt / single / werkt als projectleider.

Moederclub: VV Tielt, speelde vervolgens voor Exc. Moeskroen (3 jaar), Club Brugge (10), RC Mechelen (1), SK Deinze (2), nu FC Gullegem (1) en straks KFC Mandel United.

EOTS betekent voor mij: “Een leuk event waar je erkenning krijgt voor het voorbije seizoen.”

Mijn nominatie: Michiel Clyncke, Aaron Vanfleteren en Nicolas Tamsin (speelt op safe).

Droomdate: Jennifer Aniston.

Michiel Clyncke (24) – KFC Mandel United

Woont in Wenduine / samen met Eline Rossseel / werkt als business controller.

Moederclub SK Wenduine, speelde vervolgens bij Club Brugge (14), KVV Coxyde (1), OMS Ingelmunster (1) en nu KFC Mandel United, waar hij ook volgend seizoen aan de blijft.

EOTS betekent voor mij: “Een prestigieuze erkenning, een topfeest om het seizoen af te sluiten.”

Mijn nomatie: Daan Debouver voor zijn techniek en uitstekende pass.

Droomdate: Selena Gomez.

Nicholas Tamsin (28) – Winkel Sport

Woont in Brugge / samen met Sophie Hoornaert / werkt als slager bij Colruyt.

Moederclub: Cercle Brugge (De Barms), speelde vervolgens bij KV Turnhout (2 jaar), Zulte Waregem (1), Waasland-Beveren (half seizoen), KVV Coxyde (4,5), R. Knokke FC (1) en nu Winkel Sport (1). Volgend jaar bij KFC Mandel United.

EOTS betekent voor mij: “een leuk voetbalfeest om het seizoen af te sluiten.”

Mijn nominatie: Michiel Clyncke.

Droomdate: Jennifer Aniston.

Aaron Vanfleteren (24) – Winkel Sport

Woont in Izegem / samen met Davinia Verledens / werkt als zelfstandig personal trainer.

Moederclub KFC Lendelede, speelde vervolgens bij RC Harelbeke (2 seizoenen), KSV Roeselare (1), Moeskroen (3), Club Brugge (10), KSV Roeselare (1) en nu Winkel Sport (2). Volgend seizoen bij R. Knokke FC.

EOTS bekent voor mij: “één groot feest!”

Mijn nomiatie: Michiel Clyncke en Daan Debouver.

Droomdate: Jessica Alba.

Volgende week brengen we de tussenstand na de tweede stemronde, de top vijf onthullen we pas op de EOTS-party.

EOTS-genomineerden: wie is wie?

Op de bijeenkomst in Roeselare werden de top vier van de eerste stemronde voor de EOTS-spelers van het jaar uitgenodigd. Een tweede stemronde zal straks duidelijk maken wie zich EOTS-speler van het jaar mag noemen in eerste provinciale, derde en tweede amateurklasse. We stellen de spelers even voor en lieten hen ook een speler (maar geen teammaat) nomineren. Enkel Phil Canoot (SV Oostkamp) moest afhaken wegens werkomstandigheden.

Eerste provinciale

Nathaniel Lagrou (25) – KSKV Zwevezele

Woont in Koekelare / partner van Shari Rogiers / werkt als logistiek assistent bij het Wit-Gele Kruis.

Moederclub: SK Eernegem, speelde bij Cercle Brugge (1 jaar), Club Brugge (15), KVV Coxyde (2,5), HSV Hoek (Nederland 1,5) en sinds dit seizoen bij KSKV Zwevezele.

EOTS betekent voor mij: “een beloning voor de persoonlijke prestaties tijdens het seizoen, maar het teambelang blijft voorop staan.”

Mijn nominatie: Kelian Bonny

Droomdate: Alexis Ren (Amerikaans model)

Kelian Bonny (22) – KSV Oostkamp

Woont in Oostkamp / samen met Mara Lievens / werkt als leerkracht lager onderwijs

Moederclub: SKD Hertsberge, speelde vervolgens bij Club Brugge (10 jaar), KM Torhout (2) en nu KSV Oostkamp.

EOTS betekent voor mij: “een eervolle vermelding dankzij de sterke ploeg rondom mij.”

Mijn nominatie: Nathaniel Lagrou en Nick De Groote.

Droomdate: Alexandra Daddario (Amerikaanse actrice).

Dumitru-Cosmin Munteanu (26) – SK Oostnieuwkerke

Woont in Roeselare / heeft vriendin in Roemenië / werkt bij sponsor Gevaert.

Moederclub: FC Petrolul, speelde vervolgens bij Chimia Brazi, Fortuna Brazi, AFC Conpet Ploiesti, CS Ponpet Ploiesti en CS Afmumati, nu sinds anderhalf seizoen bij SK Oostnieuwkerke.

EOTS betekent voor mij: “een feestje waar ik met de ploegmakkers naar toe kan.”

Mijn nominatie: Kelian Bonny omwille van zijn technische capaciteiten.

Droomdate: Andra-Iona Popescu (zijn Roemeense vriendin)

Derde amateur

Tim Van Den Bogaerde (25) E. Wervik

Woont in Rekkem / partner van Turkan Putseys / werkt als magazijnier.

Moederclub RC Bissegem, speelde bij KFC Meulebeke (3 jaar) en Wervik (4) en straks bij KM Torhout.

EOTS betekent voor mij: “Een bekroning” (vorig jaar was Tim EOTS-speler van het jaar in derde amateurklasse)

Mijn nominatie: Jeremy Brogniez

Droomdate: Goedele Liekens, een mature vrouw.

David Cardon (29) – SCT Menen

Woont in Pecq / partner van Babeth Vandooren

Moederclub: AS Pommeroeul / speelde bij Doornik (4 jaar), Bergen (1), La Louvière (2), Deux-Acren (3), Winkel Sport (1) en nu bij SCT Menen waar hij ook blijft.

EOTS betekent voor mij: “een groot feest en de kans om te verbroederen met de andere teams.”

Mijn nominatie: Jermey Brogniez.

Droomdate: Eva Longoria.

Kévin Pecqueux (36) – SK Vlamerintinge

Woont in Poperinge / samenwonend / werkt als leverancier.

Moederclub TSC Proven, speelde bij Moeskroen (jeugd), KV Kortrijk (1 jaar), Wasquehal (1), KM Torhout (1), KV Oostende (3), KVK Ieper (1), Trasyvoulos (Griekeland, 1), Sassp. Boezinge (1), SK Deinze (1), SK Vlamertinge (4) en sluit straks zijn carrière af bij Proven.

EOTS betekent voor mij: “Een nieuwe ervaring.”

Mijn nominatie: Jeremy Brogniez.

Droomdate: Jessica Alba.

Jeremy Brogniez (30) – KVC Wingene

Woont in De Panne / getrouwd met Marilynn Rathé / werkt als bediende.

Moederclub KRC De Panne, KVV Coxyde (2 jaar), KBS Poperinge (2), KWS Adinkerke (4), Sassp. Boezinge (1) en sinds dit jaar KVC Wingene. “Ik tekende voor drie seizoenen.”

EOTS betekent voor mij: “Een appreciactie voor het amateurvoetbal dat zo in de kijker wordt gezet.”

Mijn nominatie: David Cardon

Droomdate: Eva Mendes.

Tweede amateur

Daan Debouver (25) – FC Gullegem

Woont in Tielt / single / werkt als projectleider.

Moederclub: VV Tielt, speelde vervolgens voor Exc. Moeskroen (3 jaar), Club Brugge (10), RC Mechelen (1), SK Deinze (2), nu FC Gullegem (1) en straks KFC Mandel United.

EOTS betekent voor mij: “Een leuk event waar je erkenning krijgt voor het voorbije seizoen.”

Mijn nominatie: Michiel Clyncke, Aaron Vanfleteren en Nicolas Tamsin (speelt op safe).

Droomdate: Jennifer Aniston.

Michiel Clyncke (24) – KFC Mandel United

Woont in Wenduine / samen met Eline Rossseel / werkt als business controller.

Moederclub SK Wenduine, speelde vervolgens bij Club Brugge (14), KVV Coxyde (1), OMS Ingelmunster (1) en nu KFC Mandel United, waar hij ook volgend seizoen aan de blijft.

EOTS betekent voor mij: “Een prestigieuze erkenning, een topfeest om het seizoen af te sluiten.”

Mijn nomatie: Daan Debouver voor zijn techniek en uitstekende pass.

Droomdate: Selena Gomez.

Nicholas Tamsin (28) – Winkel Sport

Woont in Brugge / samen met Sophie Hoornaert / werkt als slager bij Colruyt.

Moederclub: Cercle Brugge (De Barms), speelde vervolgens bij KV Turnhout (2 jaar), Zulte Waregem (1), Waasland-Beveren (half seizoen), KVV Coxyde (4,5), R. Knokke FC (1) en nu Winkel Sport (1). Volgend jaar bij KFC Mandel United.

EOTS betekent voor mij: “een leuk voetbalfeest om het seizoen af te sluiten.”

Mijn nominatie: Michiel Clyncke.

Droomdate: Jennifer Aniston.

Aaron Vanfleteren (24) – Winkel Sport

Woont in Izegem / samen met Davinia Verledens / werkt als zelfstandig personal trainer.

Moederclub KFC Lendelede, speelde vervolgens bij RC Harelbeke (2 seizoenen), KSV Roeselare (1), Moeskroen (3), Club Brugge (10), KSV Roeselare (1) en nu Winkel Sport (2). Volgend seizoen bij R. Knokke FC.

EOTS bekent voor mij: “één groot feest!”

Mijn nomiatie: Michiel Clyncke en Daan Debouver.

Droomdate: Jessica Alba.

Volgende week brengen we de tussenstand na de tweede stemronde, de top vijf onthullen we pas op de EOTS-party.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.