Ook Lilian Lorthiois verlengt contract bij KFC Mandel United

Lilian Lorthiois zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Mandel United. © VDB
Wouter Vander Stricht

Lilian Lorthiois, die met een vrijeschop leider Sparta Petegem een eerste nederlaag toediende, blijft volgend seizoen speler van KFC Mandel United.

Donderdag 1 februari speelde KFC Mandel United voor het eerst met het eerste elftal op het nieuwe kunstgrasveld in Izegem. In aanloop naar een competitievrij weekend werd nog een oefenpartij ingelast. SCT Menen, dat een reeks lager aan de top van derde amateurklasse meedraait, was de tegenstander. Er werd met 5-0 gewonnen, beide ploegen stelden een mix van spelers op.

Na de wedstrijd werd bekend gemaakt dat ook Lilian Lorthiois (26) blijft. De centrale middenvelder met buskruit in de benen kwam vorig seizoen over van Iris Club de Croix, waar KFC Izegem destijds Sofiane Oumedjeber op het spoor kwam. Lorthiois zou wel eens de enige van het kwartet Franse spelers, samen met Mehdi en Sofiane Oumedjeber en Julien De Araujo, zijn die in loondienst van de fusieclub blijft. KFC Mandel United heeft voor volgend seizoen nu al een 15-tal spelers onder contract staan.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.