Na doelman Arne Galens haalt Winkel Sport nu ook keepertrainer Kurt Vandoorne weg bij Mandel United

Kurt Vandoorne hier nog met Patrick Rotsaert aan zijn zijde bij Mandel United, straks worden ze verenigd bij Winkel Sport. © VDB
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport neemt straks na één seizoen al afscheid van Stefan Roef. In doel moet de huidige tweede doelman Julien Van Volcem straks om een stek onder de lat strijden met Arne Galens, die overkomt van KFC Mandel United. Maar vandaag maakte Winkel Sport ook bekend dat ook keepertrainer Kurt Vandoorne overkomt van Mandel.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de stoet Mandelzonen die richting Winkel trekken. Het begon rond Nieuwjaar met de overgang van Kristof Verspeeten. Op dat moment wat op een zijspoor bij Mandel United en dus bood Winkel Sport, dat scorend vermogen zocht, een uitweg. Het werd voorlopig geen onverdeeld succes, maar dat ligt natuurlijk wat in de lijn van het seizoen van Winkel Sport, dat afgelopen weekend nog maar eens met 1-0 verloor en… opnieuw een strafschop miste.

WinkelSport-Officieelhttps://www.facebook.com/kvcWinkelSportOfficial/https://www.facebook.comFacebook1893

 

 

Strafschop Winkel maar Munoz knalt over..

Geplaatst door WinkelSport-Officieel op Zaterdag 22 februari 2020

video1.0https://www.facebook.com/kvcWinkelSportOfficial/videos/605422780299422/500

Sportief manager Patrick Rotsaert was twee weken geleden de volgende die de overstap maakte. Hij zetelt er nu in de sportieve cel, waartoe ook Jan Herreman, ook al ex-Mandel, toe behoort. Nu raakte ook de overstap van Arne Galens bekend. De oud-doelman van KV Kortrijk kreeg tijdens de blessure van Brecht Laleman zijn kans bij Mandel United en deed het niet onaardig.

Arne Galens gaat voluit zijn kans om volgend seizoen eerste keeper te worden bij Winkel Sport.
Arne Galens gaat voluit zijn kans om volgend seizoen eerste keeper te worden bij Winkel Sport.© VDB

Maar nog verrassender was de overgang van Kurt Vandoorne, die via KFC Izegem bij KFC Mandel United was beland. Hij vervangt bij Winkel Sport Francky Mestdagh, die als hoofdtrainer aan de slag gaat bij Club Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.