KVK Westhoek lijdt ook tegen RC Gent een nederlaag

(archiefbeeld) © VDB

Heel de wedstrijd door speelde KVK Westhoek goed mee tot aan de middellijn, maar op de helft van de thuisploeg brachten ze er niets van terecht.

In de 22ste minuut was er een verkeerde terugspeelbal van Decock. Hebbelinck onderschepte ter hoogte van de zestienmeterrand en vuurde het leer hoog in doel, onhoudbaar voor de doelman. In de 30ste minuut probeerde opnieuw Hebbelinck een ver schot, maar de bal vloog naast de paal buiten. Op een diepe centrale voorzet sprong doelman Olievier voor Leroy en trapte het leer terug het veld in. In de 44ste minuut schoot Leemans snoeihard, maar Olievier toetste de bal naast de paal in hoekschop. Hebbelinck omzeilde in volle vaart Petitpretz en trapte hard op doel, terwijl Olievier de bal klemvast pakte.

In de 57ste minuut knalde Luvovadio keihard op de vuisten van Olievier. Op het uur trapte Jansen Da Silva aan de tweede paal voor de neus van twee Gentse aanvallers een ingezonden bal in hoekschop. In de 75ste minuut blesseerde Westhoekspits Diakho zich en moest van het veld gedragen worden. In de 87ste minuut omspeelde Leroy doelman Olievier. Kirilov slaagde erin het leer uit het doel te koppen. Het tweede thuisdoelpunt viel dan toch in de 89ste minuut. Caryn kopte in de lage benedenhoek de 2-0 binnen aan de tweede paal na een goede voorzet vanop links. KVK Westhoek heeft gevoetbald met volle overgave, maar het mocht niet baten.