KVC Wingene verliest in eigen huis van Lebbeke

© (Foto VDB)
Redactie KW

KVC Wingene verloor met het kleinste verschil van Lebbeke: 0-1.

Gedurende een goed half uur was er zogenaamd niets te beleven. KVC probeerde aanvallen op te bouwen maar Lebbeke kon alles in bedwang houden en loerde zelf op de counter. De eerste kansje was dan toch voor KVC toen Bruning op rechts een goede voorzet gaf en Lingier de keeper aan het werk zette. Dan toch een kans voor Lebbeke, Op corner van Kurtulus richting tweede paal trapte Bogemans over. Het eerste schot op doel kwam via Nelis maar doelman Verhulst plukte de bal.

Tweede helft bracht wat meer animo. Een afstandschot van Van der Jeugt ging rakelings over de deklat. Op de tegenprik ging Van Roose richting doellijn, speelde voor doel en de poging van Hoornaert werd in corner gewerkt. Het duurde nu tot op het einde van de wedstrijd tot KVC een kans afdwong. Kissi zette voor doel en Bruning kon net niet inkoppen. Nu iederéén dacht dat het een brilscore zou worden kon KVC nog een kans afdwingen, Een vrije trap van Van Fleteren en werd verlengd door Brogniez maar de keeper stond op de goede plaats. Match gedaan dacht iedereen maar dan viel er toch nog een appel uit de boom, maar aan de verkeerde kant. Spijtig puntenverlies voor Wingene.

KVC Wingene: Verhulst, Bruning, Rushiti, Flederick, Brogniez, Lingier Gianni(55′ Kissi), Vanfleteren, Lahousse, Hoornaert (74′ Demaitre), Van Roose, Vermeulen.

Doelpunt: 91′ De Pauw.

(WD – Foto VDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.