Nieuwe nederlaag voor KSK Oostnieuwkerke

Dieter Scheirlinck. © (Foto VDB)
Redactie KW

Nieuwbakken coach Dieter Scheirlinck kreeg met KSK Oostnieuwkerke als eerste opdracht een verplaatsing naar het derde geklasseerde Wetteren, toch wel één van de betere teams in de reeks.

Na een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong. Het speelde daarna een heel volwassen wedstrijd en liet het initiatief aan de tegenstander, maar reageerde met scherpe tegenprikken. Pas enkele minuten voor het rustsignaal kon Wetteren gelijkstellen. In de tweede periode kon de thuisploeg al snel de scheve situatie recht zetten. Oostnieuwkerke panikeerde niet ondanks de achterstand waarbij de fysieke sterkte naar boven kwam. Toch was het uiteindelijk de Oost-Vlamingen die in het slotkwartier de spanning uit de partij haalden met een derde doelpunt. Door het verlies zakt KSKO weg naar de derdelaatste plaats.

De komende weken zal men dus plankgas moeten geven wil men rustig overleven. Een uitgelezen kans daarvoor is zondag wanneer het negende geklasseerde Eppegem A op bezoek. Spelers kunnen alvast niet gerecupereerd worden.

(SBR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.