Erwin Seignez verlengt bij KFC Mandel United, youngsters Ingels en Werbrouck krijgen kans in A-kern

© VDB
Wouter Vander Stricht

Erwin Seignez (24) verlengde woensdagavond zijn contract bij KFC Mandel United. De onfortuinlijke spits kwam dit seizoen nog maar tot één invalbeurt, maar de club gelooft duidelijk in zijn potentieel. En ook in dat van Matisse Ingels (18) en Guanitto Werbrouck (17), die mogen proeven van de A-kern.

In de voorbereiding op het seizoen blesseerde Erwin Seignez zich. De polyvalente aanvaller was in het tussenseizoen overgekomen van FC Gullegem. Eigenlijk had hij getekend voor KFC Izegem, maar uiteindelijk werd dat door de fusie KFC Mandel United. Na een hamstringblessure werd hij in oktober geopereerd. Hij vocht terug, mocht al één keer invallen tegen zijn ex-club FC Gullegem en naar verwachting zal hij dit seizoen wel nog minuten maken.

KFC Mandel United werkt ook aan de doorstroming. Zo kreeg Henri Van Marcke die dit jaar al deel uitmaakte van de A-kern een contract. Matisse Ingels en Guanitto Werbrouck, die nu hun matchen speelden bij de beloften en/of B-ploeg, krijgen de kans om zich te tonen in de voorbereiding op volgend seizoen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.