Eddy Verbeeck nieuwe coach van Hooglede

© Eddy Verbeeck. (Foto Bart)
Redactie KW

Eendracht Hooglede vat het nieuwe seizoen aan met Eddy Verbeeck aan het roer. De Menenaar was tot eind vorig seizoen nog aan de slag bij Emelgem-Kachtem.

Eendracht Hooglede kende een turbulent seizoen waarin zowel Wesley Samyn als Marino Gruyaert hun ontslag kregen. Eendracht bereikte voor het tweede opeenvolgende seizoen de eindronde, maar zal ook volgend seizoen in derde provinciale aantreden. Met Eddy Verbeeck (48), de voorbije seizoenen aan de slag bij fusieclub Emelgem-Kachtem, heeft het nu een nieuwe ambitieuze coach voor volgend seizoen.

“Eddy Verbeeck is een trainer met ervaring die ook al een aardig palmares kan voorleggen”

Verbeeck startte zijn trainersloopbaan bij Rekkem Sport. Vervolgens was hij ook nog aan de slag bij Toekomst Menen, Wingene, Harelbeke, Helkijn en Emelgem-Kachtem. Voorzitter Jeffrey Bolle is tevreden met de nieuwe hoofdcoach: “We hadden toch wat kandidaten, maar Eddy Verbeeck stak er bovenuit. We hadden een goed gesprek en kwamen snel tot een overeenkomst.”

“Eddy Verbeeck is een trainer met ervaring die ook al een aardig palmares kan voorleggen. Hij bracht zowel Toekomst Menen als Emelgem-Kachtem van vierde naar tweede provinciale. Hij heeft ook de traditie om een tijdje bij dezelfde ploeg te blijven, dus hopelijk is het een samenwerking van lange duur.”

Niet forceren

Onze ambitie blijft nog steeds om mee te draaien in tweede provinciale. We gaan de boel echter niet forceren, maar we hopen om volgend seizoen weer bovenaan mee te draaien. Dat is ook de ambitie van onze trainer. De kern lag al voor een groot stuk vast, maar Eddy Verbeeck heeft wel de voorbereiding en de oefenwedstrijden zelf kunnen plannen.”

Mathieu Van Eeckhout die aanvankelijk de ploeg zou verlaten, heeft toch besloten om bij Hooglede te blijven.

(JT)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.