Uit derde amateurklasse promoveerde KSKV Zwevezele en degradeerden E. Wervik en in extremis ook KSV Oostkamp. Met KSK Oostnieuwkerke, kampioen in eerste provinciale, kreeg de reeks er nieuwe West-Vlaamse ploeg bij. Maar dus slechts drie teams uit onze provincie in deze reeks.

KM Torhout versterkte zich terdege en wil minstens in de linkerkolom eindigen nadat het vorig seizoen constant tegen de degradatie moest vechten. Didier Degomme is daar de nieuwe trainer en zijn team opent op zaterdag 31 augustus op het veld van KVK Ninove, in de eerste thuiswedstrijd op zaterdag 7 september neemt men het op tegen Avanti Stekene. De eerste derby komt er op zaterdag 28 september op het veld van KVC Wingene.

Dat KVC Wingene speelde vorig seizoen de eindronde, maar slaagde er niet in te promoveren en ziet zo de buren van Zwevezele een reeksje hoger spelen. KVC Wingene start thuis tegen Jong Lede. Een week later trekken de mannen van coach Paravizzini naar KFC Eppegem, dat vorig jaar nog in tweede amateur aantrad.

Nieuwkomer SK Oostnieuwkerke mag op zondag 1 september thuis de wei in tegen KSV Bornem, dat ook vorig jaar in tweede amateur aantrad. Een trip de week nadien naar Jong Lede is de eerste thuiswedstrijd. Voor de eerste derby is het wachten tot november. Op 3 november trek SKO naar de Torhoutse Velodroom, op zaterdag 7 december staat de wedstrijd op KVC Wingene ingepland.

Hier vind je de volledige kalender van KVC Wingene

Hier vind je de volledige kalender van KM Torhout

Hier vind je de volledige kalender van KSK Oostnieuwkerke

Uit derde amateurklasse promoveerde KSKV Zwevezele en degradeerden E. Wervik en in extremis ook KSV Oostkamp. Met KSK Oostnieuwkerke, kampioen in eerste provinciale, kreeg de reeks er nieuwe West-Vlaamse ploeg bij. Maar dus slechts drie teams uit onze provincie in deze reeks.KM Torhout versterkte zich terdege en wil minstens in de linkerkolom eindigen nadat het vorig seizoen constant tegen de degradatie moest vechten. Didier Degomme is daar de nieuwe trainer en zijn team opent op zaterdag 31 augustus op het veld van KVK Ninove, in de eerste thuiswedstrijd op zaterdag 7 september neemt men het op tegen Avanti Stekene. De eerste derby komt er op zaterdag 28 september op het veld van KVC Wingene.Dat KVC Wingene speelde vorig seizoen de eindronde, maar slaagde er niet in te promoveren en ziet zo de buren van Zwevezele een reeksje hoger spelen. KVC Wingene start thuis tegen Jong Lede. Een week later trekken de mannen van coach Paravizzini naar KFC Eppegem, dat vorig jaar nog in tweede amateur aantrad.Nieuwkomer SK Oostnieuwkerke mag op zondag 1 september thuis de wei in tegen KSV Bornem, dat ook vorig jaar in tweede amateur aantrad. Een trip de week nadien naar Jong Lede is de eerste thuiswedstrijd. Voor de eerste derby is het wachten tot november. Op 3 november trek SKO naar de Torhoutse Velodroom, op zaterdag 7 december staat de wedstrijd op KVC Wingene ingepland. Hier vind je de volledige kalender van KVC WingeneHier vind je de volledige kalender van KM TorhoutHier vind je de volledige kalender van KSK Oostnieuwkerke