Cercle Brugge speelt zaterdagavond in het Olympisch Stadion van de ongeslagen leider Beerschot-Wilrijk opnieuw een belangrijke wedstrijd in de Proximus League.

Groen-zwart telt momenteel zes punten achterstand. Een goed resultaat is voor Cercle én de positie van de trainer, na de slappe vertoning van dinsdag tegen OHL (0-3), meer dan aangewezen.

Bruno (pubalgie) liet zich in Bordeaux opereren en is zes tot acht weken out. Rodas is aan een revalidatie bezig, Vandenbussche is nog steeds ziek. Vagner, Farias en Garcia zijn niet geselecteerd. Carré als derde doelman wel, net als Muyumba. Na zijn blessure op de fandag is dit voor de middenvelder overigens de eerste keer.

Selecties

Dit is de selectie van Cercle Brugge: Nardi, Taravel, Vanbelle, Muyumba, Koné, Vincent, Palun, Buyl, Tormin, Crysan, Cardona, Omolo, Van Damme, Mexique, Lambot, Robail, Delacourt, De Schryver, Gaspar, Imorou, De Belder, Mercier en Sofranac.

Bij Beerschot-Wilrijk is het dezelfde selectie die tijdens de midweekmatch drie punten meenam uit Tubize: Romo, Steelant, Dom, Swinkels, Van den Bergh, Diarra, Prychynenko, François, Van Hyfte, Ekangamene, Essikal, Schaessens, Messoudi, Boulaouali, Maes, Losada, Placca, Hoffer.

(ACR)

>> Beerschot-Wilrijk- Cercle Brugge zaterdag 7 oktober om 20.30 uur. Sebastien Delferière is als scheidsrechter aageduid.