Budget Eendracht Wervik gaat komend seizoen naar beneden

Redactie KW

De Raad van Bestuur van Eendracht Wervik besprak dinsdagavond de werking van de club voor komend seizoen. Christian Pattyn engageert zich verder als voorzitter van de club. Hij kwam aan het roer toen de Tabaksploeg was weggezakt naar derde provinciale.

Donderdag verstuurde Eendracht Wervik een perscommuniqué met daarin de voornaamste conclusies na de belangrijke vergadering. ‘Eendracht Wervik is momenteel een gezonde club en wenst dit in de toekomst te blijven’, zo staat het vermeld. ‘Voor komend seizoen wordt geopteerd om de huidige brede spelerskern enigszins af te slanken, dit ook om de speelkansen van een aantal beloftevolle jongeren te verhogen. Dit zal gepaard gaan met een zekere inkrimping van het budget.’

“Hiermee anticipeert de club op een aantal evoluties die het hedendaagse voetbal typeren: inkomsten uit de kantine verminderen en sponsors vinden verloopt moeilijker. De huidige besprekingen met de spelers verlopen in alle geval positief, de meeste spelers blijven ook volgend seizoen op post. Het geeft aan dat de spelers zich goed voelen bij de club. De gezellige ambiance bij de (thuis)wedstrijden is daar zeker niet vreemd aan. Eendracht Wervik is een volksclub die nog steeds kan rekenen op een schare trouwe supporters en op de steun van vele sponsors.”

(EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.