Liam Prez houdt woord in derby Mandel United – FC Gullegem die even stil lag wegens een lichtpanne

Door een lichtpanne in de Skyline Arena was het even wachten om de nog resterende minuut van de eerste helft af te werken.
Wouter Vander Stricht

Liam Prez had beloofd om zich ten volle te geven voor zijn huidige ploeg FC Gullegem in het duel met Mandel United, zijn team voor volgend seizoen. Het was Liam Prez zelf die na een dik kwartier zijn ploeg op voorsprong bracht, in de absolute slotfase zorgde Arthur Desot nog voor de gelijkmaker.

Aaron Dhondt, die andere ‘Gullegemnaar’ die (opnieuw) naar Mandel United trekt was er niet bij. Net als Jarne Jodts en Victor Van De Wiele had hij de week voordien een derde gele kaart gepakt, dit trio missen was wel een aderlating voor Gullegem. Maar de ruim 300 supporters kregen niet de meest aangename match te zien. De lichtpanne net voor de pauze was misschien nog het meest opvallend. Maar al snel wat dat euvel opgelost.

Ook nog transfernieuw bij Mandel United waar Thibeau Lavens, die recent papa is geworden, vertrekt naar eersteprovincialer WS Lauwe.

Verder in tweede afdeling bleef KSV Oostkamp, dat twee keer op voorsprong kwam, steken op een 2-2 gelijkspel tegen Voorde-Appelterre. Oostkamp dat de leiding deelde met VK Ninove en E. Aalst ziet die twee titelconcurrenten nu twee punten uitlopen. Bij E. Aalst debuteerde Nicaise Kudimbama, die na de winterstop vertrok bij Winkel Sport, vrijdag al in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Jong Essevee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier