Mandeldal pakt uit met derde Baliekouterrun

(foto vadu)
Redactie KW

Na twee coronajaren zonder evenement maakt joggingclub Mandeldal zich op voor een nieuwe editie van de Baliekouterrun in Wakken op zaterdag 18 maart.

De formule voor deze derde editie blijft ongewijzigd. Deelnemers kunnen lopen of wandelen in het mooie decor van provinciedomein De Baliekouter in Wakken. “Voor de joggers zijn er rondjes van 1,3 kilometer en voor wandelaars is er een parcours van 4 kilometer”, weet coördinator Sophie Vanneste. “Iedereen kiest zelf hoeveel rondjes hij of zij aflegt. Starten gebeurt tussen 13 en 15 uur. Wie deelneemt, moet zich aanmelden bij de inschrijvingsstand om een polsbandje af te halen. Dat kan je nadien inwisselen voor een mooie goodiebag. Iedere deelnemer is bij inschrijving ook verzekerd via Sporta. Parking, douches en kleedkamers zijn beschikbaar op de terreinen van De Hondenvriend in de Kappelstraat, op 400 meter van de Baliekouter, die in de Ommegangstraat ligt. Nadien vindt de prijsuitreiking op dezelfde locatie plaats.”

Jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen betalen 10 euro om deel te nemen. Kinderen tot twaalf jaar betalen 6 euro. Overschrijven kan op het rekeningnummer BE45 1030 6408 0389 van Joggingclub Mandeldal. Gelieve daarbij duidelijk de namen van de deelnemers te vermelden. (vadu)

Meer info en inschrijven kan via het inschrijfformulier op www.jogginclub-mandeldal.be of via vanneste.sophie@telenet.be. Inschrijven kan enkel vooraf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier