Kortrijk / Vrije tijd Kortrijk / Vrije tijd Vier jonge chefs pakken uit met Food Fest Talloor De jonge culinaire talenten Marie Pieters van Pauline, Charlotte Vanfleteren van Parazaar, Maryam Marvani van Spicy Lemon en Thijs Gelaude van Cotton Kitchen slaan de handen in elkaar voor het event Food Fest Talloor op 16 juni in Bolwerk in Kortrijk. 8 mei 2024
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Cotton Kitchen opent de deuren in Westwing Tower Op de benedenverdieping van de Westwing Tower openden Chaëlle Danneels (31) en Thijs Gelaude (33) donderdag de deuren van de tweede vestiging van Cotton Kitchen. “Wat begon als een zijprojectje tijdens de coronacrisis is uitgebreid tot een groot en divers concept. Door de nabijheid van heel wat bedrijven en het ziekenhuis en heel wat passage geloven we alsmaar meer dat we ook hier in Roeselare kunnen slagen.” 3 mei 2024
Zwevezele / Wielrennen Zwevezele / Wielrennen Zwevezelenaar Thijs Gelaude kookt met Cotton Kitchen voor Soudal-Quick.Step tijdens de Giro De Giro is van start gegaan en als Soudal-Quick.Step straks hoge ogen gooit, dan is dat op z'n minst ook deels te danken aan Zwevezelenaar Thijs Gelaude. Hij en zijn team zorgen er namelijk voor dat de renners elke dag goed eten. In overleg met drie topdiëtisten wordt per renner en per rit aangepaste voeding klaargemaakt. 6 mei 2023
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Italiaanse flair bij Villa Cipressa in voormalig pand Hertog Jan Op de originele locatie van driesterrenrestaurant Hertog Jan, langs de Torhoutsesteenweg in Brugge, hebben chef Thijs Gelaude en zijn vrouw Chaëlle Danneels de deuren van hun zomerse pop-up Villa Cipressa geopend. “We bieden een frivole Italiaanse gastronomische ervaring met topproducten uit ‘de laars’”, zegt Thijs. 6 mei 2023
Kortrijk / Profs Kortrijk / Profs Kortrijkse keukentruck Cotton Kitchen schotelt Evenepoel en co dagelijks maaltijden voor Het nieuwe wielerseizoen is ook officieel voor de ploeg van Cotton Kitchen uit Kortrijk van start gegaan. Het kookteam van chef Thijs Gelaude wordt de officiële foodpartner van Soudal Quick-Step en volgt het team dit seizoen 150 wedstrijddagen met een compleet ingerichte keukentruck. “Elke dag willen we de renners van Soudal Quick-Step nog dat paar procentjes beter maken door hen met top kwalitatieve, goed uitgebalanceerde voeding topfit aan de start te brengen.” Twee koks zijn intussen in de Votla a Catalunya. Twee anderen vertrekken straks naar het Baskenland. “Een uitgeputte renner toch smaakvol en gezond laten eten, is best wel een uitdaging,” zegt Thijs Gelaude. 24 maart 2023
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Nieuw pop-uprestaurant ‘WILD’ in Kortrijk WILD is het pop-uprestaurant van Thijs Gelaude (31) en Chaëlle Danneels (29) uit Zwevezele. Ze runnen WILD voor ruim een maand op domein Gulden Spoor in Kortrijk. Op donderdagavond 28 oktober ging WILD van start. 10 november 2021