Passendale / Horeca Passendale / Horeca “Verjaardag om nooit meer te vergeten”: restaurant Béus stijgt naar 14 op 20 in Gault&Millau Het gastronomische huiskamerrestaurant Béus in de Molenstraat steeg in de befaamde Gault&Millau-gids van 13,5 naar 14 op 20. Dat op de dag dat chef Michiel Beuselinck 30 kaarsjes mag uitblazen. 4 november 2024
Passendale / Restaurant Passendale / Restaurant Restaurant Béus is nog geen jaar open en staat nu al in Gault&Millau: “Wat een zot eerste jaar” In de Molenstraat in Passendale openden Michiel Beuselinck en Maria Moll in januari hun gloednieuwe restaurant Béus. Het gastronomisch huiskamerrestaurant kreeg na enkele maanden al een vermelding in Michelin en werd nu ook beloond met 13,5 op 20 in Gault&Millau. 29 november 2023
Passendale / Horeca Passendale / Horeca Gastronomisch huiskamerrestaurant Béus in Passendale krijgt vier maanden na opening al vermelding in Michelin: “Totaal onverwacht” Na nog geen vier maanden na de opening van hun restaurant kregen Michiel Beuselinck en zijn vrouw Maria Moll een mooie erkenning van Michelin met een vermelding in de bekende culinaire gids. “Het was ons doel op lange termijn, maar nu komt het toch totaal onverwacht”, reageren ze. 2 mei 2023