Knokke-Heist / Samenleving Knokke-Heist / Samenleving Chef Ignace verwent koppels in woonzorgcenrum Polderparel in Westkapelle met culinair valentijnsmenu Het werd donderdag een hoogdag voor de koppeltjes van het woonzorgcentrum Polderparel in Westkapelle. Chef Ignace De Savoye van het gelijknamige restaurant in de Dumortierlaan in Knokke serveerde er op Valentijnsdag een heerlijk menu. 15 februari 2024
Knokke-Heist / Restaurant Knokke-Heist / Restaurant Knokke-Heist heeft opnieuw 7 nieuwkomers in Gault&Millau: “Het publiek hier wil kwaliteit, dan moet je als restaurant volgen” Aantal inwoners: 32.687. Aantal restaurant in de nieuwe Gault&Millau: 37, waaronder opnieuw zeven nieuwkomers. Ja, Knokke-Heist blijft ook dit jaar dé culinaire hotspot van West-Vlaanderen. Een maand geleden stelde de kustgemeente nog haar eigen Gault&Millau-gids vol adresjes voor. Op zoek naar een verklaring voor het succes. “Er is een publiek dat kwaliteit kan appreciëren én daarvoor wil betalen." 28 november 2023
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Restaurant De Savoye helpt arme mensen in Madagaskar: “Vanille-ijs met warm verhaal” Restaurant De Savoye in de Dumortierlaan is al jaren bekend voor zijn bijzondere smaken met de allerbeste ingrediënten. Nu voegt topkok Ignace de Savoye daar nog een dimensie aan toe. Met zijn vanille uit Madagaskar tovert hij het allerbeste ijs op het bord. Daarmee helpt de Knokse chef-kok families uit het arme Afrikaanse land aan inkomsten en ontwikkeling. 1 december 2021
Knokke-Heist / Opinie Knokke-Heist / Opinie Voorzitter Unie Belgische Horeca: “Hoelang moeten we ons nog opofferen?” Ignace De Savoye, oprichter van de Unie van de Belgische Horeca en uitbater van restaurant De Savoye aan de Knokse Dumortier, slaakt een noodkreet. “Meneer de minister, hoelang nog moet de horeca zich opofferen?”, klinkt het in een open brief. 4 januari 2021