Torhout / Horeca Torhout / Horeca Bassud en LOS in nieuwe Gault&Millau-gids In de nieuwe culinaire gids van Gault&Millau prijken twee Torhoutse restaurants: enerzijds gevestigde waarde Bassud uit de Zuidstraat en anderzijds nieuwkomer LOS uit de Oostendestraat. Bassud van chef Jan Devos en zijn vrouw Michèlle Tanghe krijgt 14,5/20 en LOS van chef Floor Vandenbussche en haar man Kobe Decadt 12,5/20. 6 november 2024
Torhout / Horeca Torhout / Horeca Jong Keukengeweld bij LOS: “Blij met wat we tot nu toe bereikt hebben” Het restaurant LOS vlakbij het Kasteel van Wijnendale aan de Oostendestraat bestaat begin oktober een jaar. Daar hoort een verjaardagscadeau bij, en wat voor eentje! LOS werd geselecteerd voor het project Jong Keukengeweld van Horeca Vlaanderen. 15 september 2024
Torhout / Restaurant Torhout / Restaurant Restaurant LOS gaat open: “Lekker eten moet ‘fun’ zijn” Ze hebben het gebouw wit geschilderd en het interieur stijlvol en naar eigen smaak heringericht. Op vrijdag 13 oktober openen Kobe Decadt en zijn vrouw Floor Vandenbussche hun gloednieuwe Torhoutse restaurant LOS. In het pand nabij het Kasteel Wijnendale waarin zich jarenlang Bistro Windes heeft bevonden. 13 oktober 2023
Torhout / Horeca Torhout / Horeca Kobe en Floor starten in hun eigen Torhout restaurant LOS: “Culinair genieten in een losse sfeer” In het pand nabij het Kasteel Wijnendale dat in het collectieve geheugen gegrift blijft als dat van de voormalige Bistro Windes starten Kobe Decadt (30) en zijn vrouw Floor Vandenbussche (29) op vrijdag 6 oktober het Torhoutse restaurant LOS. Nu runnen ze op de zeedijk van Westende nog hun brasserie Da Vinci en dit tot en met zondag 24 september. 9 maart 2023