Gijverinkhove / Horeca Gijverinkhove / Horeca Gault&Millau beloont jong ondernemerskoppel van De Drie Ridders met extra half punt Restaurantgids Gault&Millau heeft chef Bart van Renterghem en zijn vrouw, gastvrouw-sommelier Emily Bauden met opnieuw een extra half puntje beloond voor het puike werk dat zij in restaurant ‘De drie Ridders’ neerzetten. Het koppel zegt “zeer blij” te zijn. 5 november 2024
Alveringem / Horeca Alveringem / Horeca Gault&Millau beloont restaurant De Drie Ridders 8 november 2022
Alveringem / Horeca Alveringem / Horeca De Drie Ridders na zes maanden al in Gault&Millau: “Mooie beloning” Restaurant De drie Ridders van Bart Van Renterghem (23) en Emily Bauden (24) is zes maanden open, maar haalt nu reeds een vermelding binnen in de nieuwste gids van Gault & Millau. Een mooie prestatie voor dit jonge koppel dat nog geen jaar geleden dit karaktervolle pand kocht. 16 december 2021
Gijverinkhove / Horeca Gijverinkhove / Horeca Restaurant ‘De drie ridders’ heeft nieuwe jonge uitbaters: “Gijverinkhove is helemaal ons ding” De jonge chef Bart van Renterghem en vriendin Emily Bauden hebben restaurant De drie ridders gekocht. In het 290 zielen tellende dorpje willen ze hun droom uitbouwen: mensen culinair laten genieten. Met de voetjes op de grond kijkt het koppel reikhalzend uit naar de datum van 1 mei. “Als je passie hebt voor je vak, maakt het niet uit waar je zit. Wij voelen ons trouwens al thuis in Gijverinkhove.” 19 maart 2021