Oostende / Lekker Oostende / Lekker Ons proefkonijn in restaurant Den Artisjok: klassiek met verse smaakbom 22 september 2022
Brugge / Toerisme Brugge / Toerisme West-Vlaanderen blijft dé gastronomische topprovincie Dit jaar presenteert het provinciebedrijf Westtoer ‘Het Lekkere Westen’ een themajaar over gastronomie: 170 chefs schotelen de gastronomische troeven van West-Vlaanderen voor. Lokaal en duurzaam zijn de blikvangers. Samen met de chefs zijn ook de streekproducenten en tal van lekkere adressen de sterkhouders van het eigentijds West-Vlaams culinair landschap. Met 30 Michelinsterren en 188 restaurants met een Gault&Millau-notering blijft West-Vlaanderen dé gastronomische topprovincie. Ambassadeur van Het Lekkere Westen in 2022 is de Brugse choc-o-latier en chef-kok Dominique Persoone. 15 februari 2022
Lifestyle Lifestyle Lekker tafelen met 100% West-Vlaams Van venkel over hertenvlees tot lokaal gebrouwen bier. Met lokale producten scoor je altijd. De pure smaken en authenticiteit van de korte keten inspireren niet alleen de chefs van Het Lekkere Westen, maar ook elke gedreven thuiskok. Kies jij ook voor lokale ingrediënten? 16 december 2021