Vakantieparken Center Parcs, Sunparks en Roompot sluiten maandagmiddag de deuren

Center Parcs in De Haan gaat maandag dicht. © belga
Redactie KW

Wie een vakantie heeft geboekt in de vakantieparken van Center Parcs en Sunparks kan daar nog tot maandag verblijven. Maandagmiddag sluiten de deuren van de parken, aldus het bedrijf. Ook Roompot Bredene sluit maandag de deuren.

In de strijd tegen het coronavirus heeft de regering strengere maatregelen opgelegd. Ook vakantieparken en campings zijn getroffen. Die moeten sluiten vanaf dinsdag 3 november.

De verschillende parken van Center Parcs en Sunparks in ons land tellen honderden verblijven. Het gaat om de Center Parcs Erperheide, De Vossemeren, Park De Haan en Les Ardennes en de Sunparks-parken Kempense Meren en Oostduinkerke. Die sluiten maandag om 12 uur de deuren, tot en met 13 december.

Wie heeft geboekt tot maandag kan zijn verblijf gewoon voortzetten. De gasten worden gevraagd de parken te verlaten voor maandag om 12 uur. Gasten die vanaf maandag zouden aankomen, worden gevraagd thuis te blijven.

De restaurants zullen vanaf zaterdag gesloten zijn, wel wordt afhaal- en of bezorgservice aangeboden.

Oplossing

Center Parks en Sunparks gaan iedereen zo snel mogelijk informeren per sms en mail. Er zal worden gezocht naar een “passende oplossing” voor de gasten, klinkt het.

Het vakantiepark van Roompot in Bredene – goed voor 63 woningen – sluit eveneens maandag de deuren. De gasten mogen nog blijven tot en met maandag, aldus een woordvoerder. Iedereen wordt per mail verwittigd. Voor wie zijn verblijf niet kan doorgaan, wordt een omboeking of een alternatief gezocht, klinkt het.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten