Tweede kunstgrasveld op sportterrein de Gulden Kamer in Brugge

V.l.n.r.: Filip Van Gheluwe, voorzitter KVV Dosko, Karel Pettens, ondervoorzitter KVV Dosko, Patrick Van Hevel, voorzitter Amateursport West-Vlaanderen, schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem, schepen van Sport Franky Demon en Cathy Calis, ontwerpster bij de cluster Openbaar Domein. © CGRA
Redactie KW

Op de Gulden Kamer was er al een kunstgrasveld voor de vele verenigingen, en daar komt er een tweede bij. De werken starten in mei en behoudens onvoorziene omstandigheden moet het nieuwe kunstgrasveld in september 2024 afgewerkt zijn.

Cercle Brugge wil een deel van haar werking naar de Gulden Kamer verhuizen en diende daarom een omgevingsvergunningsaanvraag in voor de inrichting van het noordelijk deel van de site Gulden Kamer, waar nu nog twee voetbalvelden zijn. “Het verdwijnen van deze twee velden zal ervoor zorgen dat de overige natuurgrasvelden meer bespeeld zullen worden. Om hierop te anticiperen, vormen we een van de voetbalvelden om tot kunstgrasveld”, aldus schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem. (CGRA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier