OrigiNele kijkt in Rekkem uit naar klanten ‘in het echt’

Nele Himpe in haar winkel: de opening was voorzien voor 8 november. © foto WO
Redactie KW

Met OrigiNele opende in de Dronckaertstraat 121 een winkel gespecialiseerd in gepersonaliseerde spulletjes en geschenken. Maar door de lockdown is uitbaatster Nele Herman voorlopig aangewezen op online verkoop.

Nele Herman (34) staat voltijds voor de klas in Pecq, waar ze les geeft aan het eerste en tweede leerjaar. In bijberoep is ze al een vijftal jaar bezig met het personaliseren van allerlei spulletjes, die ze hoofdzakelijk online verkoopt.

Samen met haar man Fréderic Vanhouwe en de twee kinderen verhuisde ze onlangs van Lauwe naar Rekkem. “We waren al enkele jaren op zoek naar een geschikte locatie voor een winkel. Bijna een jaar lang hebben we hier alles gerenoveerd. De coronacrisis zorgde ervoor dat de verbouwingswerken heel wat vertraging opliepen. Daardoor bleef mijn stock vier maanden lang in verhuisdozen opgeslagen, en moest ik ook mijn online activiteiten een tijdje stopzetten.”

Onlineverkoop

Zondag 8 november zou de grote openingsdag worden, maar de lockdown verhinderde dat. “Klanten ontvangen in mijn nieuwe winkel is nu helaas niet mogelijk, maar ik ben nu wel opnieuw met de onlineverkoop gestart. Bestellingen kunnen afgehaald worden aan de deur”, zegt Nele.

Bij OrigiNele vind je een uitgebreid aanbod aan gepersonaliseerde spulletjes en originele geschenken voor geboortes, huwelijken, communies… “Je kan hier terecht voor het bedrukken van textiel en voorwerpen. Je kan ook je eigen kledingstukken laten bedrukken. Mijn nieuwste aanbiedingen vind je op de Facebookpagina van OrigiNele. Met de kerstdagen in het verschiet zijn er kerstsweaters, gepersonaliseerde kerstballen, cadeaupakketten met gepersonaliseerde verzorgingsproducten en knutselboxen voor de kinderen te verkrijgen. Ik verkoop ook plotterbenodigdheden voor mensen die zelf materialen willen bedrukken.”

Na de lockdown zal de winkel open zijn op zaterdag. Op weekavonden of op woensdagnamiddag zal een winkelbezoek op afspraak mogelijk zijn. (CB)

www.originele.net en de Facebookpagina van OrigiNele

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.