Vrouw (80) verlaat parkeerplaats in centrum Torhout zonder kijken: drie wagens beschadigd

Drie wagens liepen schade op. © JH
Redactie KW

Een tachtigjarige vrouw zorgde woensdagmiddag voor behoorlijk wat schade in Torhout. Ze verliet een parkeerplaats zonder kijken en beschadigde naast haar eigen wagen nog twee andere voertuigen.

Het ongeval gebeurde om 14.35 uur in de Beerstraat in het centrum van Torhout. Een 80-jarige vrouw uit Lichtervelde stond met haar Renault geparkeerd op de parkeerstrook aan de rechterkant van de weg, niet ver van het Broodgenot.

De vrouw verliet haar parkeerplaats zonder kijken of zonder goed op te letten. Net op dat moment passeerde een 54-jarige vrouw uit Ichtegem met haar Renault Koleos. Haar wagen werd aangereden waarna de 80-jarige vrouw zelf nog in aanrijding kwam met een geparkeerde Mercedes. Die liep verschillende krassen en sporen in de flank op.

Geen gewonden

De aangereden Renault Koleos liep de zwaarste schade op en verloor ook vloeistoffen. Bij het ongeval raakte niemand gewond maar de bestuursters waren wel aangeslagen. Hun wagens waren niet meer rijvaardig en moesten getakeld worden. De politie Kouter moest de Beerstraat voor het ongeval een tijdlang afsluiten.

(JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier