Brugge is een café rijker maar niet zomaar een. Het zijn namelijk de tweedejaarsstudenten ‘Bachelor in het Hotelmanagement’ van de Katholieke Hogeschool Vives die hun creativiteit mogen loslaten in een café aan de Gentpoortstraat 64.
Alles kadert in het afstudeerproject waarbij enkele tientallen leerlingen de opdracht kregen om een horecazaak fictief op te starten en daarbij creatief aan de slag te gaan bij het kiezen van de doelgroep. Het is door toedoen van Brouwerij Haacht dat deze unieke samenwerking tot stand kwam. De brouwerij biedt naast diverse infosessies – bv. over de samenwerking tussen horeca en brouwerij en over de marketingstrategie – ook een tapcursus met bijhorend brouwerijbezoek aan.
Ondertussen doen de leerlingen en leerkrachten er alles aan om tegen 10 mei 2016 een realistische oefening te maken. Dan volgt de uitslag van het winnend project.
(MDW)
Horeca
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier