Stem Bram Keirsebilck tot Krak van Oostende

(foto EFO)

Bram Keirsebilck (40) is al tien jaar pers- en communicatieverantwoordelijke bij KV Oostende en was voordien ook altijd KVO-supporter. Hij speelde als kind zelf bij KVO en woonde op 9-jarige leeftijd zijn eerste match bij.

Hij reageert op zijn nominatie: “Het is een grote verrassing. Maar het voelt wat onwennig. Want KVO is een team en er zijn zoveel mensen die zich belangeloos inzetten of hier nog langer zijn dan ik. Anderzijds zijn er ook elke dag mensen die zich inzetten voor anderen in bijvoorbeeld een ziekenhuis of levens redden. Dat is veel belangrijker dan wat ik doe. Maar de nominatie is uiteraard heel leuk, ook om onze mooie club mee in de kijker te plaatsen. Zo kan ik misschien toch ergens een spreekbuis zijn voor iedereen die KVO een warm hart toedraagt in deze moeilijke tijden voor de club.” (EFO)

Bram Keirsebilck is genomineerd voor Krak van Oostende

 

Krak is een jaarlijkse stemming van De Krant van West-Vlaanderen waarbij we voor elke West-Vlaamse gemeente op zoek gaan naar iemand die zich het afgelopen jaar enthousiast inzette voor zijn naasten, buurt, gemeente of iemand die het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie leverde.

 

Stemmen kon tot 14 januari 2024.  Lees wie de winnaars zijn in De Krant van West-Vlaanderen en op kw.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier