Infomoment over nieuwe polyvalente zaal Oosthove twee uur later door België-Slovakije

Op verschillende locaties zijn de EK-wedstrijden te bekijken op een groot scherm. © EDB
Erik De Block
Erik De Block Medewerker KW

In GC Forum in Wervik is er maandagavond voor onder meer verenigingen, omwonenden en alle andere geïnteresseerden voor de tweede keer een infomoment over de bouw van de nieuwe polyvalente zaal Oosthove. Evenwel viel het infomoment ongelukkig genoeg samen met de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Slovakije. De aftrap is om 18 uur, in GC Forum ging het een uur later starten. Uiteindelijk zegevierde het gezond verstand en wordt het infomoment verlaat naar 20 uur.

“De datum voor het infomoment ligt al vast van in februari en kadert in het totaaltraject zoals besproken op de gemeenteraad”, reageert schepen van Cultuur Bercy Slegers (CD&V). “Daags nadien zal het allemaal staan op de website van de stad.”

Op verschillende plaatsen in Wervik en Geluwe zijn de wedstrijden van het EK te bekijken op een groot scherm. Zo staat er opnieuw één op het terras van Kapittel in de Ooievaarstraat. De kwaliteit van het scherm is bijzonder goed. Alle matchen van het EK worden er uitgezonden.

In JOC De Metropool naast het GC Gilwe in de Wervikstraat staat er ook een groot scherm en worden daar acht wedstrijden uitgezonden. In cafés De Macote en café Bristol en in Geluwe Sint-Krispijn en ’t Zwijntje hangt er ook een groot scherm.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier