Hulste for Life schenkt 4.532 euro aan Make-A-Wish

Hulste for Life overhandigt een cheque van 4.532 euro aan Make-A-Wish. © LOO
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Het is een jaarlijkse traditie dat het team van Hulste for Life, organisator van de kerstmarkt en Hulste Kermis, een groot deel van de opbrengst schenkt aan een goed doel: met name Make-A-Wish of een ander goed doel. Zo ook dit jaar.

Zij overhandigden een cheque van 4.532 euro aan Marleen Verschuere, de plaatselijke vertegenwoordiger van Make-A-Wish. Schepen van Economie Kathleen Duchi (CD&V) vertegenwoordigde Stad Harelbeke. “We zijn enorm dankbaar en kunnen heel wat doen met deze donatie”, aldus Marleen.

Mooie opbrengst

Hulste for Life bracht 65.000 euro op, die gebruikt worden voor schenkingen aan goede doelen en het organiseren van enkele evenementen in Hulste waaronder Hulste Kermis en de kerstmarkt. De kerstmarkt Hulste for Life moet niet meer voorgesteld worden: zij organiseren deze kerstmarkt al jaren. “Eind 2012 organiseerden we maar liefst 100 uren activiteiten ten voordele van Make-A-Wish. We waren dan ook enorm fier dat we achteraf iets meer dan 31.000 euro hebben kunnen schenken aan dit goede doel. We wilden opnieuw van ons laten horen op de voorbije zesde editie”, vertelt voortrekker Wim Dierick. “De 21 standhouders, grotendeels verenigingen uit Hulste, verwenden de aanwezigen tijdens de kerstmarkt met allerlei hapjes, drankjes en leuke cadeau-ideetjes. Wij zorgden voor een gezellige kerstsfeer, kinderanimatie en sfeervolle muziek en optredens.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier