Coiffure Elégance uit Oudenburg schenkt klant met grootste haaruitgroei make-over

Charlotte Martens houdt onder meer via sociale media contact met haar klanten. © LIN
Redactie KW

De coronacrisis is voor iedereen een zware dobber maar zet heel wat zelfstandigen ook aan tot creatieve acties. Zo kwam Charlotte Martens van Coiffure Elégance op het idee om een ‘haaruitgroeiwedstrijd’ te organiseren onder haar trouwe klanten.

Deelnemen is simpel, zegt Charlotte. “Stuur voor 30 april een fotootje van jouw uitgroei naar de facebook- of instagrampagina van Coiffure Elégance of naar info@elegance-coiffure.be. Kom dan tijdens de eerste drie dagen wanneer het salon na de coronamaatregelen weer open is langs. Dan zal ik de uitgroei meten en wie de grootste uitgroei heeft, zal ik gratis een nieuwe kleur en coupe geven“, legt Charlotte uit. “Met deze actie wil ik een positief verhaal brengen in deze moeilijke tijden.”

Op 10 november zal het 11 jaar zijn dat de uit Zerkegem afkomstige Charlotte Martens haar eigen kapsalon opende in de Westkerksestraat. Toen de coronacrisis in ons land vorm kreeg, nam ze de moeilijke beslissing om op 17 maart zelf al haar zaak te sluiten. “De gezondheid van mijn klanten en mijn personeel maar ook die van mezelf is belangrijk. Maar er moet natuurlijk brood op de plank komen. Intussen heb ik al veel pakjes met producten bij de mensen aan huis mogen brengen. En dagelijks zien ze me via filmpjes en foto’s op mijn facebookpagina en op Instagram. Ik geef tips en tricks om zelf je haar mooi te houden maar ook om je te maquilleren. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen in je vel en er goed uitzien kan hierbij helpen”, vindt Charlotte. (LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier