Chef Ignace verwent koppels in woonzorgcenrum Polderparel in Westkapelle met culinair valentijnsmenu
Het werd donderdag een hoogdag voor de koppeltjes van het woonzorgcentrum Polderparel in Westkapelle. Chef Ignace De Savoye van het gelijknamige restaurant in de Dumortierlaan in Knokke serveerde er op Valentijnsdag een heerlijk menu.
Hij stond erop om dit volledig kosteloos en vrijwillig te doen voor de tien aanwezige koppeltjes. Ook zijn moeder en tante, die beiden in WZC Polderparel verblijven, mochten mee aanschuiven aan tafel. Lieven Musschoot was zijn assistent.
Skrei met hollandaisesaus
Als voorgerecht serveerde hij garnaalkroketten, nadien een sorbet van champagne en als hoofdgerecht skrei met hollandaisesaus en garnalen. Als zoete afsluiter werd er een crème brûlée met frambozen aangeboden. Voetjes onder tafel, glaasje wijn in de hand en genieten maar!
De cafetaria van het wzc was dus even omgetoverd tot een romantische setting. Iedereen heeft er enorm van genoten en de residenten vonden het fijn om met hun partner gezellig te tafelen. Enkelen van hen toonden hun dankbaarheid ten opzichte van Ignace met een mooi cadeau. (MM)
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier