Vanaf zaterdag 5 oktober staat Bellewaerde helemaal in het teken van Halloween Fiësta Mortal. "Dankzij de mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, spookhuizen voor jong en oud en tal van Halloween Specials kunnen bezoekers Halloween in Bellewaerde vieren met de hele familie", zegt woordvoerder An De Ridder van Bellewaerde. "Halloween Fiësta Mortal vieren is nóg leuker als de duisternis valt. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten."

Bezoekers kunnen tijdens zes laatavondopeningen genieten van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials in het park. Om 21 uur worden de nocturnes afgesloten met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

Fiesta Mortal in Bellewaerde. (Foto TOGH)

"Echte halloweenfans kunnen tijdens de nocturnes een uniek halloweenbuffet verorberen om afgehakte duimen en vingers van af te likken. Het buffet vindt plaats in het restaurant Carrousel Self-Service. Plaatsen voor deze unieke beleving zijn echter beperkt. Inschrijven kan online of aan de ingang van het park", vervolgt An De Ridder. "Halloween is overal in het park dankzij een spookachtig mooi decor, inclusief toverachtige taferelen en ontelbaar veel pompoenen. De allerkleinsten kijken tevens hun ogen uit tijdens een magische bellenblaasshow. Magus Utopia brengt dan weer de illusieshow Immortality naar het park, een gloednieuw spektakel vol special effects. Er zijn ook meerdere spookhuizen te ontdekken, zowel voor kleine griezelaars als voor de allergrootste durvers."

Praktisch

De Mortal Nocturnes vinden plaats op 12, 19, 26 en 31 oktober en 1 en 2 november van 10 uur tot 21 uur, met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein als afsluiter van de avond. Voor meer informatie, de meest recente openingskalender en tickets, kan je terecht op halloween.bellewaerde.be.

(TOGH)

Vanaf zaterdag 5 oktober staat Bellewaerde helemaal in het teken van Halloween Fiësta Mortal. "Dankzij de mix van gehalloweeniseerde attracties, toverachtige taferelen, spookhuizen voor jong en oud en tal van Halloween Specials kunnen bezoekers Halloween in Bellewaerde vieren met de hele familie", zegt woordvoerder An De Ridder van Bellewaerde. "Halloween Fiësta Mortal vieren is nóg leuker als de duisternis valt. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten."Bezoekers kunnen tijdens zes laatavondopeningen genieten van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials in het park. Om 21 uur worden de nocturnes afgesloten met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein. "Echte halloweenfans kunnen tijdens de nocturnes een uniek halloweenbuffet verorberen om afgehakte duimen en vingers van af te likken. Het buffet vindt plaats in het restaurant Carrousel Self-Service. Plaatsen voor deze unieke beleving zijn echter beperkt. Inschrijven kan online of aan de ingang van het park", vervolgt An De Ridder. "Halloween is overal in het park dankzij een spookachtig mooi decor, inclusief toverachtige taferelen en ontelbaar veel pompoenen. De allerkleinsten kijken tevens hun ogen uit tijdens een magische bellenblaasshow. Magus Utopia brengt dan weer de illusieshow Immortality naar het park, een gloednieuw spektakel vol special effects. Er zijn ook meerdere spookhuizen te ontdekken, zowel voor kleine griezelaars als voor de allergrootste durvers."De Mortal Nocturnes vinden plaats op 12, 19, 26 en 31 oktober en 1 en 2 november van 10 uur tot 21 uur, met een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein als afsluiter van de avond. Voor meer informatie, de meest recente openingskalender en tickets, kan je terecht op halloween.bellewaerde.be. (TOGH)