DJ Joeri Pauwels staat niet meer op de lijst bij Gezond Verstand Kortrijk

DJ Joeri Pauwels trekt zijn kandidatuur bij Gezond Verstand Kortrijk in. © PVH
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

DJ Joeri Pauwels trekt zijn kandidatuur bij Gezond Verstand Kortrijk in. Dat maakt hij zelf bekend. Hij wil zijn mama steunen die op de N-VA lijst staat.

“Na een intensieve race tijdens de nationale verkiezingen bij Voor U neem ik deze beslissing in het belang van de partij en voor mezelf. Na de vorige verkiezingen begon voor mij een druk trouwfeestseizoen met veel feesten”, vertelt Joeri Pauwels.

“De politieke inzet na de Voor U campagne bleef voor de lokale verkiezingen bij Gezond Verstand Kortrijk beperkt tot de online marketing en grafische ondersteuning. Gezien ook september relatief druk zal worden en ik niet de voor ogen geziene inzet zal kunnen leveren voor de komende verkiezingen neem ik het besluit om niet meer deel te nemen aan de gemeentelijke verkiezingen in oktober.”

“Mama Kathy Moulin steunen op N-VA lijst”

“In Kortrijk lokaal zal men dus niet op mij kunnen stemmen. Ik zal wel volop mijn mama Kathy Moulin steunen op de N-VA lijst. Zij staat daar op plaats 19.”

Dit werd zaterdag bekend gemaakt aan de Broeltorens. “Volgens mij is kandidaat Axel Ronse dan ook de geknipte burgemeester voor onze stad, samen met zijn N-VA team.”

Joeri zal te vinden zijn op de lijst van de provinciale verkiezingen, maar welke plaats en partij het wordt, wil hij pas later bekend maken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier