SP.A en Groen trekken in oktober voor de derde keer samen naar de kiezer. Er wordt gekozen voor een vernieuwende en jonge lijst met deelnemers uit alle wijken en deelgemeenten. Groen levert 8 kandidaten, SP.A 21. Op de lijst staan 14 vrouwen en 15 mannen. Lijstduwer is Filip Lainez, voorzitter SP.A Harelbeke. Hij krijgt steun van schepen Inge Bossuyt en OCMW-voorzitter Dominique Windels. Gwenny Meyfroid, schepen David Vandekerckhove en gemeenteraadslid Tijs Naert duwen voor Groen. Zij worden voorafgegaan door de gemeenteraadsleden Ludo Depuydt, Stijn Derammelaere en Willy Vandemeulebroucke voor SP.A.

Lijsttrekker is huidig burgemeester Alain Top, gesteund door Melissa Depraetere en Steven Decaluwé op plaats 2 en 3. "Onze jonge en vernieuwende lijst wordt gesteund door een ervaren blok aan lijstduwers. Met deze ploeg trekken we vol enthousiasme richting verkiezingen", aldus David Vandekerckhove. vult aan: "We gaan voor het behoud van de burgemeesterssjerp en voor een warm Harelbeke waar iedereen zich thuis voelt", zegt

de voorzitter van SP.A Filip Lainez.

(PVH/GF)

SP.A en Groen trekken in oktober voor de derde keer samen naar de kiezer. Er wordt gekozen voor een vernieuwende en jonge lijst met deelnemers uit alle wijken en deelgemeenten. Groen levert 8 kandidaten, SP.A 21. Op de lijst staan 14 vrouwen en 15 mannen. Lijstduwer is Filip Lainez, voorzitter SP.A Harelbeke. Hij krijgt steun van schepen Inge Bossuyt en OCMW-voorzitter Dominique Windels. Gwenny Meyfroid, schepen David Vandekerckhove en gemeenteraadslid Tijs Naert duwen voor Groen. Zij worden voorafgegaan door de gemeenteraadsleden Ludo Depuydt, Stijn Derammelaere en Willy Vandemeulebroucke voor SP.A. Lijsttrekker is huidig burgemeester Alain Top, gesteund door Melissa Depraetere en Steven Decaluwé op plaats 2 en 3. "Onze jonge en vernieuwende lijst wordt gesteund door een ervaren blok aan lijstduwers. Met deze ploeg trekken we vol enthousiasme richting verkiezingen", aldus David Vandekerckhove. vult aan: "We gaan voor het behoud van de burgemeesterssjerp en voor een warm Harelbeke waar iedereen zich thuis voelt", zegtde voorzitter van SP.A Filip Lainez. (PVH/GF)